Paznicii unei bălţi din Călăraşi ar fi omorât un bărbat prins la pescuit ilegal VIDEO

Paznicii unei bălţi din judeţul Călăraşi sunt acuzaţi de crimă de rudele unui tânăr prins la braconaj. Martorii spun că paznicii s-au luat cu barca după pescarii ilegali în timp ce aceştia încercau să scape înotând. Mai mult, ei ar fi folosit spray-ul paralizant împotriva unuia dintre ei, care nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă şi a murit.

26 apr. 2016, 14:50
Paznicii unei bălţi din Călăraşi ar fi omorât un bărbat prins la pescuit ilegal VIDEO

Bărbatul atacat era cu mai mulţi prieteni când a fost surprins la pescuit ilegal de paznicii unei bălţi din Săruleşti. A încercat să scape traversând înot lacul, însă n-a mai apucat. Colegul lui, care a scăpat cu viaţă, povesteşte şocat cum s-a petrecut totul.

„Cei de la pază s-au repezit. Ne-njurau! Nu ne lăsau să ne apropiem, să ne agăţăm de… I-a dat lui Iulică cu spray-ul, asta am văzut, că eram la câţiva metri…Paralizant! Că s-a văzut pe lumina proiectorului. Când au ajuns la mine, n-am mai putut şi le-am cerut să mă agăţ de barcă. N-au vrut şi m-au forţat să ajung înapoi la mal. S-au întors din nou la Iulică. Şi atunci am văzut că a intrat sub apă. Spuneau că nu-l mai găsesc, că s-a dus la fund!”, a povestit bărbatul.

Bălţile din zonă aparţin omului de afaceri Robert Răduţă. Localnicii spun că aceasta nu este prima tragedie petrecută la pescuit.

„Au mai murit unii, dar n-au ce să le facă, că au bani!”, spun localnicii.

Omul de afaceri Robert Răduţă nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii despre acest caz. Poliţiştii de la IPJ Călăraşi fac cercetări la Săruleşti, moartea tânărului fiind considerată suspectă.