Persoanele care adorm târziu sunt mai inteligente, fac mai mult sex şi…

Potrivit unul studiu, publicat în lucrarea Personality and Individual Differences, la care au participat 20.000 de persoane, s-a demonstrat că persoanele cu un IQ ridicat respectă cicluri de somn diferite.

RomaniaTV.net
20 nov. 2015, 12:18
Persoanele care adorm târziu sunt mai inteligente, fac mai mult sex şi…

Cei cu un IQ ridicat adorm cel puţin cu o oră mai târziu decât o persoană cu un nivelmediu de inteligenţă, lucru ce ar trebui să ne dea de înţeles că nu ar fi o idee rea dacă am bea o cafea după amiaza, care să ne ţină treji mai mult timp.

Citeşte şi  Lucruri pe care să nu le faci când eşti epuizat fizic

În plus, un alt studiu a demonstrat faptul că tinerii cu un IQ mai mare au tendinţa de a consuma droguri când ajung la maturitate, în vreme ce cei cu un nivel de inteligenţă mai scăzut refuză în totalitate ideea de a consuma droguri. Se pare că statutul social, ideologiile şi credinţa pe care o avem nu au de-a face cu decizia de a consuma droguri.

Şi mai interesant este faptul că unii cercetători din Regatul Unit al Marii Britanii au dezvăluit faptul că tinerii care au studiat la universităţi precum Oxford sau Cambridge au cheltuit mai mulţi bani pe jucării sexuale, decât cei care au optat pentru o universitate cu un statut mai mic.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.