Presupusa mamă a copilului Principelui Nicolae refuză să facă testul de paternitate

Prințul Nicolae susține că nu este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan. Într-un comunicat, el a transmis că i-a cerut acesteia să facă testul de paternitate pentru a se stabili care este tatăl copilului, dar ea a refuzat.

22 sept. 2016, 10:13
Presupusa mamă a copilului Principelui Nicolae refuză să facă testul de paternitate

„Doamna Nicoleta Cirjan nu a dat curs acestei solicitari si nici celor ulterioare. Mai mult decat atat, pana la data prezentului comunicat, nu a declansat niciun proces civil de stabilire a paternitatii, la instanta competenta. Daca, in urma unui test efectuat la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici rezulta ca sunt tatal copilului doamnei Cirjan, prin declaratie notariala de recunoastere a paternitatii, imi voi asuma toate obligatiile legale care rezulta din aceasta situatie„, a transmis Prințul Nicolae.

Jurnalistul monarhist Marius Ghilezan a apreciat această luare de poziție. „Prințul explică foarte clar că a existat un schimb de scrisori și că a invitat-o să facă testul de paternitate, dar ea a refuzat. Mi se pare că e un pion otrăvit pe tabla de șah și că mutarea prințului e excepțională. Prin acest comunicat, aduce la cunoștință că a invitat-o de mai multe ori să facă acest test și mai spune că dacă se dovedește că e copilul său va face toate demersurile pentru recunoașterea copilului”, a declarat Marius Ghilezan, potrivit B1.ro.

Regele Mihai a decis, în 2015, să îi retragă nepotului său Nicolae titlul de „Principe al României”, excluzându-l astfel din linia de succesiune.