PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend şi la începutul săptămânii viitoare

PROGNOZA METEO. Temperaturile rămân apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla uşor. În anumite zone, seara se va lăsa ceaţa.

23 oct. 2015, 12:50
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend şi la începutul săptămânii viitoare

PROGNOZA METEO. SAMBATA. Valorile termice vor fi, în continuare, apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri în Moldova şi Dobrogea, parţial, în Bãrãgan, Transilvania şi Maramureş, unde cu totul izolat şi trecãtor vor fi ploi slabe sau burniţe, iar pe crestele montane înalte vor mai fi posibile precipitaţii mixte. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse în regiunile vestice şi izolat în cele sudice, se va semnala ceaţã sau nebulozitate joasã. Noaptea, cerul va fi variabil, exceptând zonele joase de relief, cu precãdere din vestul, nord-vestul, centrul şi sudul teritoriului, unde local vor fi nori de nivel jos şi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade in estul Transilvaniei şi 18 grade, izolat in Muntenia si Oltenia.

VREMEA IN Bucuresti: Valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil, cu nori de nivel jos sau ceaţã la începutul zilei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade. În a doua parte a nopţii se va forma ceaţã.

PROGNOZA METEO. DUMINICA. Valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, dar în prima parte a zilei, local în zonele joase de relief din regiunile sudice şi pe arii restrânse în cele vestice, nord-vestice şi centrale va fi ceaţã sau nebulozitate joasã. Seara şi, mai ales noaptea, cerul se va înnora treptat în vest, nord, centru şi nord-est, însã numai izolat este posibil sã plouã slab în extremitatea nordicã. Spre sfârşitul intervalului, îndeosebi în sud şi sud-est, pe arii restrânse se va semnala ceaţã şi nori joşi. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade in estul Transilvaniei şi 18 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei.

VREMEA IN Bucuresti: Valorile termice vor caracteriza o vreme normalã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, dar în primele ore ale zilei şi din nou, posibil, noaptea se va semnala ceaţã sau nori de nivel jos. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO. LUNI. Valorile de temperaturã vor caracteriza o vreme normalã din punct de vedere termic pentru aceastã datã din an, pe alocuri chiar uşor mai caldã în partea de sud şi sud-vest a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, ziua în regiunile nordice, nord-estice şi parţial în cele centrale, iar în a doua parte a intervalului mai ales în cele sudice şi de sud-est, însã probabilitatea de apariţie a ploilor va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în nordul Moldovei şi 20 de grade, cu totul izolat, în Banat, Oltenia şi Muntenia.În primele ore ale intervalului şi, din nou, spre sfârşitul acestuia, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceaţã.

VREMEA IN Bucuresti: Vremea va fi în general frumoasã şi uşor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã din an. Cerul va fi variabil, cu înnorãri seara, dar mai ales în cursul nopţii, însã probabilitatea de apariţie a ploilor va fi redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade.