PROGNOZA METEO. Furtuni în jumătate de ţară, temperaturi în prag de caniculă în rest

Marţi, în jumătatea de vest a țării și în zonele montane, cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Temperaturile sunt în scădere faţă de ziua precedentă

RomaniaTV.net
03 sept. 2018, 15:45
PROGNOZA METEO. Furtuni în jumătate de ţară, temperaturi în prag de caniculă în rest

PROGNOZA METEO MARTI. În jumătatea de vest a țării, dar mai ales în Banat și Crișana, precum și în zonele montane, cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Izolat vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Temperaturile maxime vor marca o scădere față de ziua anterioară în special în jumătatea de vest a țării, unde vremea se va răcori, iar la scara întregii țări vor fi cuprinse între 22 de grade in Dealurile de Vest și 32 de grade in Moldova si in sud-estul Munteniei. Minime se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

BUCUREŞTI Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi temporar înnorările se vor accentua, dar probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă ale vântului, pe arii extinse la munte și local în restul teritoriului. Punctiform cantitățile de apă vor fi însemnate și se va semnala grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade in Dealurile de vest și 31 de grade in sudul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 18 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului pe arii extinse în zona montană și local în restul teritoriului. Izolat vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, cu cele mai mari valori in estul Muntenieie si in vestul Dobrogei iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 18 grade.

BUCUREŞTI Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în a doua parte a zilei, trecător va ploua și sunt posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi caldă, îndeosebi în sudul și sud-estul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și la începutul nopții, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului, local în zona de munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade.

BUCUREŞTI
Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

De sâmbătă până luni, vremea va fi caldă. Probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi ridicată în special la munte.