Răsturnare de situaţie în cuplul Bianca Drăguşanu – Victor Slav. Adrian Cristea face o MĂRTURISIRE ŞOC

Deşi până acum a fost rezervat în declaraţii, Adrian Cristea a făcut recent dezvăluiri incendiare. Potrivit fotbalistului, Bianca se temea de Victor, pentru că acesta era violent cu ea. Mai mult, Cristea a vorbit şi despre întâlnirile pe care le-a avut cu Bianca în timpul mariajului ei cu Victor.

RomaniaTV.net
15 feb. 2014, 13:43
Răsturnare de situaţie în cuplul Bianca Drăguşanu – Victor Slav. Adrian Cristea face o MĂRTURISIRE ŞOC

Adrian Cristea susţine că Biancăi i-ar fi frică de Victor pentru că acesta era adesea violent cu ea. „Bianca a spus că a prins o oarecare frică de Victor, a bruscat-o de multe ori şi a tras-o de păr. Ne vedeam la mine în apartament şi de câteva ori ne-a surprins şi Victor. Cred că de mai multe ori ne-a prins Victor decât paparazzii. Ne-am ţinut în braţe, ne-am sărutat. Nu l-a iubit niciodată pe Victor”, a declarat Cristea într-o emisiune tv.

ADRIAN CRISTEA, REACŢIE incredibilă în ziua în care Bianca Drăguşanu a DIVORŢAT de Victor Slav

De cealaltă parte, Bianca susţine exact contrariul: îl iubeşte pe Victor şi ar face orice pentru a-l recuceri. „Dacă trebuie mă fac preş. Data viitoare îl voi cere eu în căsătorie şi dacă va accepta, voi fi cea mai fericită femeie de pe pământ”, a declarat Bianca. 

Cu toate acestea, Victor Slav pare decis să ducă la bun sfârşit divorţul de Bianca Drăguşanu. Bianca şi Victor au depus actele de divorţ săptămâna trecută. Cei doi au mers la un notar din Bucureşti ţinându-se de mână.

Citeşte şi: Adrian Cristea a cerut-o de soţie pe Bianca Drăguşanu