REACŢIA INCREDIBILĂ a unui şofer băut care a fost la un pas să omoare doi oameni VIDEO

Un bărbat de 64 de ani din Suceava a recunoscut cu nonşalanţă că a băut şi că mergea cu viteză când s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Oamenii care au fost cât pe ce să-i cadă victime sunt doi necunoscuţi pe care îi luase la ocazie, informează România TV.

27 mai 2015, 06:55
REACŢIA INCREDIBILĂ a unui şofer băut care a fost la un pas să omoare doi oameni VIDEO

Am avut puţină viteză, sincer. Da, da (am lovit un parapet n.r.). Sincer, am băut la şcoală 50 de vodcă şi o bere cu colegii că a fost ziua cuiva„, a spus şoferul.

Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Plopeni, din judeţul Suceava. Omul de 64 de ani a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a pus la pământ mai multe indicatoare şi un parapet, apoi s-a răsturnat.

A avut noroc că a lovit parapetul ăsta de aici că altfel, dacă se ducea direct în stâlp, nu se ştie dacă mai trăia cineva„, a spus un martor.

În maşină cu el mai erau o femeie de 60 de ani şi fiul ei de 20 de ani. Cei doi făcuseră autostopul. Din fericire, atât şoferul cât şi pasagerii s-au ales cu răni minore.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar poliţiştii trebuie să mai afle ce alcoolemie avea. Bărbatul nu a putut sufla în etilotest, aşa că anchetatorii aşteaptă rezultatul analizelor de sânge.

Citeşte şi Doi soţi au murit într-un accident cumplit, la Suceava. Au intrat cu maşina într-o casă VIDEO