Rezultat şoc înainte de EURO 2016. Învinsă de România cu 5-1, Georgia a bătut Spania, campioana Europei

Surpriză de proporţii marţi seara, pe stadionul din Getafe, unde modesta selecţionată a Georgiei a câştigat cu scorul de 1-0 împotriva campioanei en-titre Spania.

07 iun. 2016, 20:44
Rezultat şoc înainte de EURO 2016. Învinsă de România cu 5-1, Georgia a bătut Spania, campioana Europei

Spania a folosit o echipă care în linii mari ar putea arăta precum cea pe care Vicente Del Bosque o va trimite în teren la EURO 2016: De Geea – Juanfran, Gerard Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba – Busquets – Lucas Vazquez, Fabregas, Thiago Alcantara, Nolito – Aduriz.

Pe locul 137 în clasamentul FIFA, Georgia a reuşit o victorie istorică în faţa Spaniei, scor 1-0, unicul gol al întâlnirii purtând semnătura lui Okriaşvili, în minutul 40. Cu toate eforturile ulterioare, Spania nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol în poarta georgienilor, pe care românii au perforat-o de nu mai puţin de cinci ori în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi Matematicienii ştiu câştigătoarea EURO 2016. Cine va fi campioana Europei, conform calculelor

Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Campionatului European, în 2008 şi 2012, iar selecţionerul Vicente Del Bosque are deja motive să regrete neselecţionarea în lotul pentru EURO 2016 a golgeterilor Fernando Torres şi Diego Costa.