SIMONA HALEP are fani în Grecia, Bosnia şi Bulgaria. Mii de mesaje pe FACEBOOK, înaintea semifinalei de AZI

SIMONA HALEP joacă astăzi în semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros, împotriva jucătoarei germane Andrea Petkovic.

05 iun. 2014, 06:30
SIMONA HALEP are fani în Grecia, Bosnia şi Bulgaria. Mii de mesaje pe FACEBOOK, înaintea semifinalei de AZI

SIMONA HALEP primeşte mii de mesaje pe reţelele de socializare, fanii români de pretutindeni exprimându-şi direct susţinerea pentru cea mai bună jucătoare a noastră, înaintea semifinalei de astăzi, cu Andrea Petkovic.

Felicitari! O romanca care face ca lumea sa se uite spre noi cu respect! Sanatate si mult succes pe mai departe!„, i-a scris o susţinătoare, Olga Visovan, iar Victor Popescu a postat: „Bravo, Simona! Ne faci sa ne simtim mandri ca suntem romani! Prin numele tau, se afla lucuri bune despre Romania! Sa dea Dumnezeu sa castigi si finala! Suntem cu totii alaturi de tine si speram sa simti energia noastra pozitiva! Multumim pentru tot ceea ce faci! Succes!„.

Simona, arată lumii că eşti cea mai bună! Talent ai cu carul, de ambiție nu duci lipsă, iar norocul vine sigur să-ți împlinească visul. Baftă!„, este un alt mesaj adresat SIMONEI HALEP.

Citeşte şi SIMONA HALEP vs ANDREA PETKOVIC: Românca, favorită la pariuri. VEZI COTELE

SIMONA HALEP nu are numai fani români, după cum o dovedeşte mesajul bulgarului Borislav Dimitrov Stoqnov. „Moniiiiiiiiiiiii 🙂 win win win Roland Garros„, a scris el. Din Bosnia-Herţegovina, Mate Marincic i-a trimis şi el un mesaj de suusţinere SIMONEI HALEP, în numele locuitorilor din Siroki Brijek, care o văd pe româncă drept câştigătoare a Roland Garros-ului. De asemenea, grecul Nikos Aivalis a postat: „Win win win ,only win Simona!!!!!!!!!!!!!„.

Citeşte şi SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC. Totul despre adversara Simonei Halep VIDEO

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC se joacă astăzi la Roland Garros, după prima semifinală, Maria Şarapova – Eugenie Bouchard, în jurul orei 18.00. Meciul va fi transmis în direct de Eurosport şi poate fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Citeşte şi SIMONA HALEP VS ANDREEA PETKOVIC: „A fost o zi perfectă”