Simona Pătruleasa, victima unui atac chiar la ea acasă

Simona Pătruleasa a avut o replică tăioasă după ce fanii au acuzat-o că nu şi-a educat fetiţa. Reacţia vedetei a fost cu atât mai furioasă cu cât atacurile au venit pe pagina de Facebook a emisiunii cu vedete la televiziunea la care lucrează.

RomaniaTV.net
09 dec. 2017, 10:53
Simona Pătruleasa, victima unui atac chiar la ea acasă

Telespectatorii nu au avut cele mai bune cuvinte despre fetiţa Simonei, spunând că ar fi un copil de bani gata, răsfăţat.

„Copiii au fost adorabili ,dar fetița Simonei Pătruleasa a fost obraznică și a deranjat continuu desfășurarea emisiunii …!”, a comentat o telespectatoare pepagina Facebook a emisiunii „Bravo ai stil”.

„Boamba de Patruleasa trebuia să ia măsuri asupra copilului ei , fără să jignească lumea , nu întâmplator si ea a fost acuzată acum ceva timp degeaba , așa mamă , așa fiică , crede că banul cumpără educația ? Crede că dacă ii cumpără orice fiica sa va fi fericită ? Intr-o zi își va da cu pumnii in cap , un copil educat trebuie să aibă bun simt , nu bani”, a opinat altcineva.

Simona şi-a apărat imediat micuţa, cu un mesaj pe Facebook: „Sunteţi incredibili, răi şi fără limite! Nu vă mai plângeţi de diverse lucruri! Vă meritaţi viaţa, soarta, tot! Şi aici am încheiat subiectul! Este copilul meu, viaţa mea! Vă rog să nu mai comentaţi aici sau vă blochez. Este un copil năzdrăvan şi nu înţeleg de ce tot folosiţi de bani gata! Vreţi să meargă să muncească de la 6 ani?”.