SMILEY, asaltat de admiratoare pe Facebook

SMILEY a fost asaltat cu mesaje la sărbătorirea zilei de naştere. 

28 iul. 2014, 09:26
SMILEY, asaltat de admiratoare pe Facebook

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este unul dintre cei mai apreciaţi şi de succes cântăreţi, compozitori şi producători de la noi. Duminică, 27 iulie, el a împlinit 31 de ani, ocazie cu care a primit numeroase mesaje de felicitare de la fani şi prieteni.

Unul dintre cele mai emoţionante mesaje i-a fost transmis de bunul său prieten, cântăreţul Alex Velea.

„La mulţi ani, Smiley !!!!
Am pus goarna că vin de departe şi vreau să fiu sigur că mă auzi! :))
Te iubesc cel mai mult! Eşti un frate, un prieten, eşti familia mea şi omul căruia îi datorez cel mai mult! Datorită ţie sunt unde sunt azi!
Să ne trăieşti o mie de ani şi să fii mereu acelaşi om bun şi sufletist!
La mulţi ani!”, i-a urat Alex Velea lui Smiley pe Facebook.

„Vă mulțumesc frumos pentru gândurile bune si pentru că v-ați gândit la mine. Am 31 si sunt foarte fericit, iar voi, oamenii dragi, sunteți parte din fericirea mea. Și sunteți atât de mulți!”, a scris Smiley pe Facebook.

„Mi-am dorit să fac foarte multe lucruri în viaţă şi mai am în continuare foarte multe de făcut. Am muncit mult, am învăţat să am rabdare, dar şi încredere că atunci când îţi doreşti foarte mult un lucru şi perseverezi, acel lucru se va întâmpla. Am dat şi am primit la rândul meu şi am crezut în binele făcut care se întoarce mereu înapoi, indiferent de formă sau de timp. Sunt un optimist convins, nu-mi fac foarte multe calcule, ci doar cred”, a spus Smiley într-un interviu acordat Jurnalului Naţional.