ŞOCANT! Un fotbalist şi-a omorât amanta cu bestialitate: a tăiat-o în bucăţi şi a dat-o la câini. Acum este ÎN LIBERTATE!

Înalta Curte a decis să elibereze din arest un criminal care și-a ucis cu bestialitate amanta pentru că i-a cerut pensie alimentară pentru copil! A tăiat-o în bucăți și a dat-o la câini!

26 mart. 2017, 11:58

Caz șocant în urmă cu câteva zile în Brazilia! Înalta Curte a decis să îl elibereze din arest pe fotbalistul Bruno Fernandes de Souza, care fusese condamnat la 22 de ani de închisoare după ce acesta a ucis cu bestialitate, în 2010, un model. Souza, căsătorit la acea vreme, a tăiat în bucățele corpul Elizei Samudio și a dat carnea la câini, pentru că aceasta îi ceruse pensie alimentară pentru copilul pe care cei doi îl aveau!

Souza a fost eliberat din arest pe motiv că apelul declarat de acesta împotriva deciziei de încarcerare se prelungește și că arestul preventiv nu se mai justifică.

Imediat după eliberare, jucătorul brazilian a fost legitimat la clubul de liga a doua, Boa Esporte, portarul semnând un contract pe o perioadă de 2 ani! Decizia clubului a stârnit un scandal uriaș, sponsorii clubului anunțându-și retragerea sprijinului deoarece nu-și doresc asociată imaginea cu un criminal!

„Ce s-a întâmplat e în trecut! Am făcut o greșeală, am plătit pentru ea, dar se mai întâmplă în viață și astfel de lucruri! I-am cerut iertare lui Dumnezeu. Nu sunt un băiat rău”, a declarat portarul în primul interviu după eliberare!

Totuși, Souza s-ar putea întoarce după gratii dacă apelul său, care se judecă de 3 ani va fi respins.