Soţia lui Bogdan Stelea s-a mutat SINGURĂ. Vezi unde şi-a găsit REFUGIUL frumoasa Mirela

Mirela şi Bogdan Stelea s-au despărţit după şase ani de căsnicie şi au depus actele de divorţ. Cei doi au confirmat vestea tristă pe Facebook, iar Mirela s-a mutat deja de-acasă.

15 apr. 2014, 14:36

Mirela Stelea, soţia lui Bogdan Stelea, s-a mutat din locuinţa pe care o împărţea cu fostul portar al naţionalei. Potrivit click.ro, ea a ales să se refugieze în propriul atelier de creaţie, situat pe strada Brazilia, în spatele liceului I.L. Caragiale, din zona Dorobanţi.

În octombrie 2011 Mirela Stelea a fost primul designer român care a participat la Dubai Fashion Week,  în 2012 a lansat în Dubai, pe un vas de croazieră, o colecţie de rochii de lux pentru cadânele prinţilor arabi, iar în ţară a avut nenumărate prezentări sau apariţii mondene.

Succesul soţiei l-a făcut gelos pe Bogdan, acesta fiind şi motivul principal care a dus la despărţirea lor. Primele probleme în cuplu au apărut în 2008, tot din cauza geloziei.

Citeşte şi ADEVĂRATUL MOTIV pentru care BOGDAN STELEA divorţează A DOUA OARĂ

Nu a fost o decizie uşoară. Nu dorim să dezbatem acest subiect pentru că niciodată nu am făcut un spectacol public din viaţa noastră de cuplu. Am hotărât să divorţăm de comun acord după şase ani de căsnicie şi vom aprecia mereu momentele frumoase petrecute împreună. Ne despărţim ca prieteni şi ne vom respecta pentru totdeauna„, a scris Mirela Stelea pe Facebook.


Atelierul Mirelei Stelea