Tânără torturată de fiicele unor interlopi: I-au dat foc şi au obligat-o să pupe un câine sub coadă

O fată a fost umilită crunt de fiicele unor interlopi care fac legea în cartierul bucureştean Pantelimon. Tunsă, incendiată şi cu sprâncenele rase, tânăra a fost obligată, la final, să simuleze o partidă de sex oral cu câinele uneia dintre agresoare.

14 iul. 2015, 05:28
Tânără torturată de fiicele unor interlopi: I-au dat foc şi au obligat-o să pupe un câine sub coadă

Filmul, realizat în urmă cu aproximativ trei ani, în casa uneia dintre agresoare, a ieşit la iveală abia acum, iar imaginile sunt de-a dreptul şocante, potrivit spynews.ro

Alături de victimă, care nu pare să aibă mai mult de 12 ani, apar două dintre agresoare, iar o a treia filmează totul, pentru a avea dovada faptului că au umilit-o „ca la carte” pe puştoaică. Cele două bătăuşe, care, potrivit surselor noastre, sunt fiicele unor temuţi interlopi, i-au reproşat victimei că „a vorbit urât” şi, pentru început, una i-a tăiat câteva şuviţe de păr. Apoi, a doua agresoare a procedat la fel, în timp ce copila implora milă.

Însă „spectacolul” nu s-a oprit aici. Bătătuşele au mânjit-o pe victimă cu pastă de dinţi pe faţă, iar în momentul în care aceasta a început să plângă, fiindcă o usturau cumplit ochii, au stropit-o cu spirt pe pantaloni şi i-au dat foc.

Şi, ca tacâmul să fie complet, iar copilei să îi fie ruşine să mai iasă pe stradă, au decis să o „marcheze”: i-au ras sprâncenele.

Întreaga grozăvie a culminat cu un episod de zoofilie. Învăţând, probabil, de la părinţii lor care zdrobesc oase şi umilesc oameni pentru a încasa de la aceştia taxe de protecţie, fetele i-au dat copilei lovitura de graţie: au obligat-o să sărute câinele uneia dintre agresoare sub coadă şi în zona organelor genitale. Iar fetiţa, în stare de şoc, s-a conformat, în speranţa că va scăpa cu viaţă din acel infern.