TRAGEDIE din neglijenţă la ştrand. Un copil de 14 ani s-a înecat sub ochii salvamarilor

Un copil de 14 ani s-a înecat la ştrandul din Vaslui, deşi respectivul ştrand are salvamari. oamenii sunt revoltaţi că s-a acţionat prea târziu pentru salvarea copilului.

RomaniaTV.net
03 aug. 2014, 15:48
TRAGEDIE din neglijenţă la ştrand. Un copil de 14 ani s-a înecat sub ochii salvamarilor

Un copil de 14 ani, care a mers duminică la ştrandul din Vaslui, cu prietenii săi, s-a înecat după-amiază în ştrandul destinat adulţilor, unde adâncimea este de 5 metri. Potrivit România TV, copilul nu ştia să înoate.

Ceilalţi prieteni au observat că el s-a îndepărtat de ei şi a intrat în apa adâncă şi nu mai poate ieşi la suprafaţă şi i-au alertat pe cei din jur. Se pare că factorii responsabili, salvamarul de la ştrand, nu a acţionat imediat, băiatul a fost căutat mai întâi printre oameni şi abia după o oră după ce a fost anunţată disparţia a fost apelat numărul de urgenţă 112.

Citeşte şi O nouă TRAGEDIE în Mamaia. Băiatul de 19 ani care fusese resuscitat de medici pe plajă a murit la spital

După sosirea echipajului ISU copilul a fost scos din apă, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă. La vederea trupului neînsufleţit oamenii şi-au pierdut controlul. A fost un scandal de pomină, oamenii sărind pe jandarmi şi pompieri, acuzându-i că au acţionat cu întârziere. Părinţilor copilului li s-a făcut rău şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.