Traficul rutier, închis până la sfârşitul lunii ianuarie 2016 în sectorul Comăneşti-Zegujani al DJ 670

Circulația rutieră va fi restricționată începând cu 1 decembrie între orașul Baia de Aramă și comuna Florești pe drumul județean DJ 670 din cauza lucrărilor de consolidare a structurii avariată de alunecările de teren, a declarat, marți, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Liviu Mazilu.

24 nov. 2015, 10:05
Traficul rutier, închis până la sfârşitul lunii ianuarie 2016 în sectorul Comăneşti-Zegujani al DJ 670

Măsura va fi luată întrucât în nouă perimetre de pe respectiva arteră de circulație, care face legătura între drumul național DN 67 și rețeaua rutieră din nordul județului Mehedinți, se vor executa lucrări de stabilizare a versanților deluroși cu utilaje gabaritice, care ocupă întregul carosabil.

„Deocamdată traficul rutier se desfășoară pe o bandă și este monitorizat de operatorii de drum. Lucrările sunt programate să se finalizeze la sfârșitul lunii ianuarie 2016, când va reveni la normal în sectorul afectat — Comănești-Zegujani”, a precizat Mazilu, potrivit Agerpres.

Reprezentantul CJ Mehedinți a mai arătat că accesul autovehiculelor în zonă se poate face deviat pe rutele ocolitoare: Florești (DN 67)-Motru-Cătunele-Glogova-Baia de Aramă și Malovăț (DN 67)-Bîlvănești-Balta-Baia de Aramă.