TRAGEDIE în Piteşti. Un adolescent care căzuse în patima drogurilor S-A SINUCIS în timp ce mama sa se afla în casă VIDEO

Un adolescent din Piteşti a recurs la un gest înfiorător. Băiatul s-a sinucis în timp ce mama sa era în camera alăturată. Apropiaţii spun că adolescentul în vârstă de 17 ani căzuse în patima drogurilor. Părinţii au luptat să îl scape pe băiat din ghearele stupefiantelor, dar l-au pierdut chiar înainte de Crăciun, informează România TV.

22 dec. 2015, 11:25
TRAGEDIE în Piteşti. Un adolescent care căzuse în patima drogurilor S-A SINUCIS în timp ce mama sa se afla în casă VIDEO

Andrei era acasă cu mama lui, care avea treabă în bucătărie. La un moment dat, femeia a vrut să vadă ce face fiul ei, dar uşa de la dormitorul lui era încuiată. L-a strigat, a încercat să deschidă, dar nu i-a răspuns nimeni. Speriată a sunat la un cunoscut care a ajutat-o spargă uşă. A urmat o scenă de groază. Băiatul era spânzurat în cameră.

Medicii chemaţi în ajutor nu au mai putut face nimic pentru băiat. Andrei avea doar 17 ani şi era elev în clasa a zecea la un liceu din Piteşti. De ceva vreme intrase într-un anturaj periculos şi apropiaţii spun că începuse să se drogeze.

Consuma, că venea cu mai mulţi băieţi. A mai avut o chestie de genul ăsta, să se omoare. A spart totul prin casă, a făcut rău. A vrut să dea foc la apartament„, a spus o vecină.

Era ca orice adolescent. Avea o iubită. A crescut sub ochii noştri„, a spus o prietenă a familiei.

Nu se ştie deocamdată dacă băiatul consumase droguri înainte să-şi ia viaţa. Apropiaţii susţin că părinţii au încercat să-şi ajute băiatul să treacă peste patima drogurilor, însă, nu au reuşit.

Citeşte şi VAL de SINUCIDERI înainte de sărbători. Un bărbat din Satu Mare a ales un mod teribil de a-şi lua viaţa