Ultimul motiv de ceartă în USL: Pesediştii îi mănâncă sandwich-urile lui Crin Antonescu

Crin Antonescu nu mai este dispus să găzduiască şedinţele USL la Senat deoarece vin pesediştii şi îi fac pagubă prin faptul că dau năvală la sanwich-uri, scriu jurnaliştii de la evz.ro. În replică, Valeriu Zgonea şi-a adus aminte că Senatul are 2 milioane datorie la Camera Deputaţilor, sumă ce nu poate fi acoperită de gustările cu care Antonescu îşi tratează invitaţii.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 18:27
Ultimul motiv de ceartă în USL: Pesediştii îi mănâncă sandwich-urile lui Crin Antonescu

Când Crin Antonescu a fost întrebat dacă şedinţa conducerii USL se va ţine la Senat, liberalul a răspuns: „Nu cred. Nu aş vrea totuşi aici pentru că ei vin aici şi fac consum şi mănâncă sandwich-urile mele. Domnul Zgonea vine aici şi mănâncă sandwich-urile şi apoi îmi cere datoriile. Nu aş vrea, dar nu bag mâna în foc. Dumneavoastră ştiţi cum sunt pesediștii, dau năvală!”

Datoriile la care se referea Antonescu sunt cele 2 milioane de lei pe care Senatul i-ar avea de dat Camerei Deputaţilor şi pe care Valeriu Zgonea le cerea încă din vară.

Plecat în Albania, Zgonea nu a lăsat fără răspuns comentariile lui Antonescu amintindu-i pe facebook că gustările de la Senat nu acoperă cuantumul datoriilor. „Ajutaţi-mă să îi răspund lui Crin Antonescu. Câte sandvişuri poţi să mănânci de 2 milioane de lei?”, scrie Valeriu Zgonea.