Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard. Motivul ULUITOR

Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard într-un bar deoarece nu ar fi fost de acord cu opinia agresorului în ceea ce priveşte şansele echipei naţionale de fotbal de a ajunge în optimile Campionatului European.

16 iun. 2016, 09:42
Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard. Motivul ULUITOR

Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a prezentat miercuri, 15 iunie, în jurul orei 21.00, la sediul Jandarmeriei Alba şi a reclamat faptul că ar fi luat bătaie într-un bar din apropiere. Victima prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, cel mai probabil, conform spuselor acestuia, cu un tac de biliard.

Un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă pentru depistarea agresorului şi a reuşit identificarea acestuia în scurt timp. Se afla în acelaşi local, în stare de ebrietate şi şi-a motivat comportamentul violent prin aceea că prietenul său, alături de care consumase băuturi alcoolice timp de câteva ore, refuzase „să-l mai cinstească”.

În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.