Valea Oltului, BLOCATĂ din cauza unui accident grav cu trei TIR-uri. Traficul pe ambele sensuri, reluat după 8 ore FOTO

Circulaţia rutieră a fost întreruptă, luni dimineaţa, în judeţul Vâlcea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în apropiere de localitatea Brezoi, după ce trei TIR-uri s-au lovit. În urma accidentului, doi şoferi au fost răniţi.

07 dec. 2015, 06:48

UPDATE 16.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 15:45, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Amintim că, din cauza unui accident rutier care s-a produs în apropierea localităţii Brezoi, la kilometrul 207, circulaţia pe Valea Oltului a fost oprită pe ambele sensuri şi ulterior s-a desfăşurat pe un fir, alternativ.

UPDATE 12.00: Începând cu ora 11:50, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în apropierea localităţii Brezoi, la kilometrul 207, potrivit Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Luni dimineaţa, în jurul orei 8.20, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost întrerupt pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în apropierea localităţii Brezoi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei TIR-uri. Două dintre acestea s-au lovit frontal, iar un al treilea nu a mai reuşit să le evite.

În urma accidentului, doi dintre şoferii celor trei autocamioane au fost descarceraţi de pompieri, ei fiind răniţi şi necesitând îngrijiri medicale.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Citeşte şi Accident frontal cu doua TIR-uri pe Valea Oltului VIDEO