Veste tristă pentru fani: Un mare actor suferă de cancer pancreatic

Actorul britanic John Hurt, de 75 de ani, nominalizat de două ori la premiul Oscar, a anunțat marți că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic și speră ca tratamentul pe care îl urmează să aibă 'un rezultat satisfăcător', informează agențiile internaționale de presă.

17 iun. 2015, 10:24
Veste tristă pentru fani: Un mare actor suferă de cancer pancreatic

„Urmez un tratament și sunt mai mult decât optimist în legătură cu rezultatul satisfăcător, așa cum, de altfel, se simte întreaga echipă de medici”, a afirmat el, precizând că a decis să anunțe presa în legătură cu boala de care suferă întrucât totdeauna a fost ‘deschis’ referitor la modul în care își duce existența.

„Mă concentrez, în continuare, pe angajamentele mele profesionale”, a asigurat John Hurt, care va participa la realizarea unei versiuni, pentru postul BBC Radio 4, a piesei de teatru ‘Jeffrey Bernard Is Unwell’, a britanicului Keith Waterhouse.

În îndelungata sa carieră, John Hurt a participat la peste 200 de producții artistice și a fost nominalizat pentru Oscar pentru interpretările sale din ‘Midnight Express’ (1978), într-un rol secundar, și din ”The Elephant Man’ (1980), ca actor principal.

AFP amintește că, recent, actorul a încheiat filmările pentru a nouă versiune despre aventurile lui ‘Tarzan’ și că el va apărea, alături de Gemma Arterton și Derek Jacobi, în pelicula ‘The History of Love’, a regizorului francez de origine română Radu Mihăileanu.