VIOLATORUL care a ucis o fetiţă de trei ani şi a îngropat-o pe câmp, a fost ARESTAT VIDEO

Tribunalul a dispus arestarea bărbatului care a violat şi ucis o fetiţă de trei ani la Giurgiu, îngropând-o apoi pe un câmp, în încercarea de a-şi ascunde fapta.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 14:14

Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea pentru 30 de zile a bărbatului în vârstă de 49 de ani din Giurgiu acuzat că a violat şi ucis o fetiţă în vârstă de trei ani.

CITEŞTE ŞI MONSTRUOS. Fetiţă de 3 ANI, răpită, VIOLATĂ şi UCISĂ. Explicaţia CRIMINALULUI este HALUCINANTĂ

„În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, în cazul minorei G. Geanina, de trei ani, dispărută la data de 24 aprilie, din municipiul Giurgiu, a fost stabilit faptul că aceasta a fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

 

Suspectul este un bărbat de 49 de ani din municipiul Giurgiu, care pentru început a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Giurgiu, care a admis propunerea Parchetului, dispunând arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 zile.