VOLUNTARI – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. LIVE STREAMING LIGA 1

VOLUNTARI - CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. LIVE STREAMING LIGA 1. Două dintre cele mai spectaculoase echipe din acest început de sezon, datorită jocului ofensiv practicat, se vor duela pentru a cincea oară în Liga 1.  

21 sept. 2016, 12:12
VOLUNTARI – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. LIVE STREAMING LIGA 1

VOLUNTARI – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. LIVE STREAMING LIGA 1. De la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 si Dolce Sport, FC Voluntari o întâlnește pe teren propriu pe CS Universitatea Craiova, într-o întâlnire care se anunță extrem de spectaculoasă.

Ambele echipe pun accentul pe ofensivă, iar Voluntariul, mai ales pe teren propriu, este o formație de temut. În plus, ilfovenii caută revanșa după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-5.

CS U Craiova, care a câștigat mereu pe terenul Voluntariului, a obținut doar un punct din ultimele 2 deplasări, iar în etapa trecută a remizat cu Concordia Chiajna, 1-1.

ECHIPELE PROBABILE:

Voluntari: Bornescu – Filipov, Balaur, Maftei, Acsinte – Novac, Tăbăcariu – Popadiuc, Marinescu, Ivanovici – Cernat
Antrenor: Florin Marin

CS U Craiova: Calancea – Popov, Acka, Kelic, Vătăjelu – Zlatinski, Madson – Ivan, Nuno Rocha, Bancu – Măzărache
Antrenor: Gigi Mulțescu

VOLUNTARI – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. LIVE STREAMING LIGA 1. Prima dispută a avut loc pe 28 august 2015, FC Voluntari – CSU Craiova 1-2. Băluţă a deschis scorul la finalul primului sfert din partea secundă, Voduţ a egalat din pasa lui Iorga, apoi Vătăjelu a stabilit rezultatul final ( minutul 87), după o acţiune personală.

Un punct de atracţie al meciului este şi duelul antrenorilor, cel dintre Florin Marin (438 jocuri în Liga 1) şi Gigi Mulţescu (266 jocuri în Liga 1), doi tehnicieni cu mare experienţă. Aceştia s-au mai întâlnit pe prima scenă de cinci ori, de trei ori s-a impus Mulţescu, o dată Florin Marin, iar un joc s-a terminat la egalitate.