ACTRIŢA violată şi ucisă, o VIAŢĂ CUMPLITĂ. Şi-a găsit tatăl în ŞTREANG, iar MAMA EI S-A SINUCIS la scurt timp

Gabriela Dorgai, actrița găsită moartă pe malul Someșului, a avut o viață marcată de două drame greu de surmontat. Părinții ei și-au luat zilele, chiar ea fiind cea care și-a găsit tatăl atârnând în ștreang. Mai mult, acum câțiva ani, artista a trecut și printr-un divorț.

RomaniaTV.net
12 nov. 2014, 16:34
ACTRIŢA violată şi ucisă, o VIAŢĂ CUMPLITĂ. Şi-a găsit tatăl în ŞTREANG, iar MAMA EI S-A SINUCIS la scurt timp

Gabriela Dorgai, actrița care a sfârșit tragic, ucisă, din primele concluzii ale anchetatorilor, pe malul Someșului, a avut o viață pline de drame și deznădejde. Artista și-a găsit părintele spânzurat, iar la scurt timp și mama acesteia a recurs la același gest.

Câțiva ani mai târziu, Gabriela trecea și printr-un divorț cumplit, iar în ultima perioadă se luptase cu o boală oribilă: schizofrenie paranoidă, fiind nevoită să stea câteva luni internată în spital, și deci, departe de locul pe care îl iubea cel mai mult, scena.

„E imposibil să nu te urmarească viziunea parintelui tău spânzurat și ea l-a descoperit. La câțiva ani după aceea, nu știu neapărat amănunte, mama, la fel, s-a sinucis”, a dezvăluit Carol Erdos, coleg de breaslă cu Gabriela, pentru Știrile PRO TV, potrivit libertatea.ro.  

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ: Actriţa din Satu Mare, UCISĂ de un VIOLATOR ÎN SERIE