Alexia Eram dă cărțile pe față despre despărțirea de Mario Fresh. Gestul făcut acum e mai mult decât evident

Alexia Eram a avut o primă reacție după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Mario Fresh. Gestul făcut de influenceriță, după ce artistul și-a șters toate pozele cu ea de pe Instagram.

26 mart. 2024, 13:45
Alexia Eram dă cărțile pe față despre despărțirea de Mario Fresh. Gestul făcut acum e mai mult decât evident
Alexia Eram, adevărul despre despărțirea de Mario Fresh

Mario Fresh a stârnit o serie de reacții după ce și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita sa, Alexia Eram. Acesta a ținut să își motiveze gestul și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, mulțumindu-le fanilor săi că îi sunt alături de ani de zile. El a subliniat că un capitol frumos din viața lui s-a terminat, dar că urmează noi începuturi despre care abia așteaptă să vorbească.

Citește și: Alexia Eram conduce un OZN pe patru roți în valoare de 70.000 de euro. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat un BMW cu 374 de cai putere

„Voi sunteți energia și inspiratia care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete. Pentru căldură. Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi. Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”, a transmis Mario Fresh, pe rețelele sociale, în urmă cu o săptămână.

După ce Mario Fresh a făcut acest gest, au apărut numeroase zvonuri cărora el și fiica Andreei Esca s-ar fi despărțit. Alexia Eram a oferit o primă reacție, care a clarificat, în cele din urmă, situația. Tânăra a postat pe Instagram o imagine cu artistul, semn că între cei doi lucrurile merg foarte bine în continuare, după 7 ani împreună.

Citește și: Motivul pentru care Mario Fresh a șters toate pozele cu Alexia Eram. ”Suntem două persoane vulcanice”

Cum au fost surpinși Alexia Eram și Mario Fresh după zvonurile despărțirii

La scurt timp după ce s-a zvonit că nu mai formează un cuplu, Mario Fresh și Alexia Eram au fost surprinși în timp ce s-au oprit la o benzinărie pentru a alimenta. În timp ce artistul și-a alimentat bolidul de lux, iubita lui a intrat în benzinărie pentru a-și cumpăra ceva, potrivit spynews.ro.

Alexia s-a întors zâmbitoare la mașină și, înainte de a se urca în ea, a schimbat câteva vorbe cu partenerul ei și a butonat telefonul până când Mario a terminat de alimentat.

După ce a achitat combustibilul, s-a urcat în mașină și și-a aranjat părul relaxat, semn că între cei doi nu există niciun fel de tensiune.