Anamaria Prodan mătură pe jos cu Laurenţiu Reghecampf: Zâmbesc și anunț că acest Reghiță este o copie proastă a lucrării mele de diplomă numită «soarele meu Reghecampf»

Orice nouă etapă în instanţă în divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf repune pe tapet scandalul dintre cei doi, cu tot alaiul de invective spune în direct sau scrise pe reţelele de socializare.

12 apr. 2024, 09:16
Anamaria Prodan mătură pe jos cu Laurenţiu Reghecampf: Zâmbesc și anunț că acest Reghiță este o copie proastă a lucrării mele de diplomă numită «soarele meu Reghecampf»
Anamaria Prodan, umilită de Reghecampf. "Trăieşte din 2.000 de euro pe care îi dau eu lunar!"

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali, dar continuă războiul pe toate fronturile cu Laurenţiu Reghecampf. Îl atacă în presă, îi cere bani mai mulţi din pensia alimentară şi îi cheamă iubita martor la procesul de divorţ.

După ce Laurențiu Reghecampf a făcut o serie de declarații acide la adresa Anamariei Prodan, impresara a răbufnit și i-a dat replica. Iar aceasta nu a fost deloc eufemistică, mai ales că Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară în urmă cu câteva zile și mărturisea că viața lui e mai frumoasă ca niciodată acum.

„Ooo, Reghecampf știe să vorbească?! Știe să dea interviuri? Toată viața lui aștepta ca eu să le fac și el să le trimită! Mi-am adus aminte că, între timp, a făcut parcă școală la Cambridge și a învățat alfabetul. A avut cică o profesoară «bună» de oraș, care a dat meditații tuturor bărbaților și i-a învățat multe chestii interesante. Mă bucur pentru el că profesoara, care i-a dat meditații, l-a învățat să articuleze cuvinte împotriva familiei lui și este foarte cunoscută, atât în țară, cât și străinătate. Îi este mentor acum, din ce am înțeles”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Bâzâia acasă când toți greii fotbalului îi știau secretele oribile”

„Acum un secol exista un fotbalist mediocru, strigat de toți Reghiță. Era unul pe care îl polisam, îl țineam numai în lumină să sclipească de frică să nu apună soarele și să apară realitatea. Ruginea instant la apusul soarelui. Era un Reghiță pe care l-am ajutat să trăiască, să se ridice din anonimat, să facă școală, carieră… Era un Reghiță care nu știa să se îmbrace, să vorbească, să trăiască, să mănânce.

Era cineva și ceva de care lumea fugea și râdea. Era cineva care tremura când povestea marele Cornel Dinu despre el, când vorbea Victor Pițurcă despre metehnele vieții lui, care bâzâia acasă când toți greii fotbalului îi știau secretele oribile”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Lovitură de teatru în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. Martorul-surpriză care a dat totul peste cap!

„Da, este acel Reghiță care se ascundea după fusta mea când marii fotbalului comentau despre el. Este acel Reghiță pe care îl apăram și îmi stricam absolut toate relațiile în fotbal și nu numai ca să-l apăr. Acel Reghiță care, în perioada în care a avut onoarea să stea pe lângă mine, avea respectul tuturor. Azi îmi aduc aminte cum uda batista de lacrimi și mă ruga să-l ajut și să-l apăr, căci toți îl batjocoresc! Îmi vine să râd când mă uit înapoi.

Este vorba de acel Reghiță care, ulterior, s-a acoperit de rușine, s-a făcut de râs peste tot și în toate, a ajuns de râsul fotbalului și al oamenilor din fotbal si a închis ușile peste tot. A trădat tot ce se putea trăda, de la prieteni la familie! Este incredibil să nu ai simțul penibilului, nu?! Cu ce pete are pe el și pe lângă el nu se mai vede de mizerie”.

Anamaria Prodan nu a acceptat nicio clipă ca Laurențiu Reghecampf să vorbească urât despre ea în presă, motiv pentru care și ea l-a atacat. „Ce să zic eu?! Zâmbesc și anunț că acest Reghiță este o copie proastă a lucrării mele de diplomă numită «soarele meu Reghecampf». Astăzi, în situația în care se află, văzând că este alungat de toată lumea, râs de toată lumea, dat în judecată de cei din fotbal, dator peste tot, încearcă să iasă din mocirla în care se zbate, se scutură și își dorește ca noroiul de pe el să-i stropească și pe cei din jur.

Îl anunț că eu nu stau aproape de așa specimene, iar stropii de noroi din mocirla lui nu au cum să sară pe mine, căci stau la distanță de 2.000 de euro, pardon… de kilometri, de așa ceva! Ce este acolo la el miroase a ghenă uitată de serviciul de salubrizare în toiul verii.

Anamaria Prodan a chemat-o martoră pe Corina Caciuc în procesul cu Laurenţiu Reghecampf. „Va spune adevărul absolut şi toată mizeria făcută!”

Sunt atâtea lucruri urâte în acest Reghiță, încât îmi este milă de el să vorbesc! În cei ce-s la pământ nu trebuie să lovești. Așa am învățat eu! Acest Reghiță se ia la trântă cu cei puternici, uitând că nu are fundație și dacă bate vântul ca pe vremea lui Cornel Dinu, cade casa peste el!”, a mai adăugat impresara.