Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024

Theo Rose și-a modificat tariful după ce a devenit celebră și după ce a adus pe lume un băiețel. Artista nu mai cântă pe sume modeste la evenimente, însă tariful depinde foarte mult de complexitatea show-ului.

26 apr. 2024, 20:43
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024

Theo Rose își împarte acum timpul între viața de familia și cea profesională. Artista e mereu ocupată și încearcă să găsească un echilibru în activitățile sale, de când s-a întors în lumina reflectoarelor.

Vedeta a fost prinsă cu filmările pentru serialul Clanul, ultimul sezon, și cu filmările pentru Vocea României, iar acum se axează strict pe activitatea muzicală și pe creșterea micuțului Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian.

Citește și Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. Încă un gest disperat pentru a face rost de bani pentru Viorel Lis! Fanii au rămas șocați

Tocmai pentru că are programul foarte încărcat și timpul ei e foarte important, Theo Rose a mărit considerabil tariful pentru concerte. Pentru o cântare de 60 de minute, suma cerută de Theo Rose a ajuns la 6.500 de euro. Dacă e vorba de un show mai complex, tariful ajunge la 10.000 de euro.

Atât Theo Rose, cât și Anghel Damian au un program foarte solicitant, așa că au găsit un ajutor pentru creșterea fiului lor. Au angajat o bonă pentru copil, iar în weekend vine mama artistei să stea cu cel mic.

,,Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian

Cei doi artiști s-au cunoscut la castingul pentru serialul ,,Clanul”, unde el a fost regizor, iar ea actriță.

,,Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că «ce îmi place mie de omul ăsta». A fost un impact așa, că eu îl mai văzusem în Vlad (n.r. serial). Dar nu știam ce face el aici, care e treaba, că el pentru mine era actor. Era foarte calm, foarte blând. Și mă uitam la el cu fascinație că îmi spune după fiecare dublă, ‘hai să facem, dar hai să schimbăm următoarele lucruri’. Și mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine. A fost de parcă mă vedeam pe mine încercând să fac pe cineva să facă, explicând cu blândețe.”, a povestit Theo Rose în podcastul lui Horia Brenciu.

Citește și Simona Țăranu, diagnosticată cu o boală gravă, incurabilă: „Am ajuns târziu la medic, pentru că am pus toate aceste simptome pe seama oboselii”