Cum arăta amanta lui Reghe înainte de operaţiile estetice. Corina Bilcon era o fată simplă din provincie

Cum arăta amanta lui Reghe înainte de operaţiile estetice. Corina Bilcon se află în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că divorţează pentru ea. Tânăra urmează să îl facă tată pe antrenorul Universităţii Craiova.

25 oct. 2021, 08:37

Cum arăta amanta lui Reghe înainte de operaţiile estetice. Anamaria Prodan este cea care a publicat imaginile primite de la fani și le-a postat pe Instagram pentru a le arăta tuturor cine este, cu adevărat, iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi: Ce studii are Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, şi cu ce se ocupă acum

Cum arăta amanta lui Reghe înainte de operaţiile estetice

Ce noroc aveți cu mine, dragi jurnaliști. Vă chinuiți de atâta vreme să găsiți și e amanta soțului meu. Vă tot întrebam dacă aveți dovezi, dacă știți cine este.  

Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri. Deci, duduia aceasta care pretinde că este iubita lui Reghe și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur.

Ok, dar cine este sau de unde este, cum și ce face… Știți? Ia să verificăm puțin. Lecție de jurnalism!”,  a scris Anamaria Prodan, alături de fotografiile cu Corina Bilcon.

Corina Bilcon, înainte de operaţiile estetice

Pozele prezentate sunt mult cu persoane care nu au legătură cu subiectul nostru.  Afacerista Caciuc? Mama mea… Un jurnalist se documentează înainte să scrie prostii nu? Ce afacere de milioane? De mâne avem serial.

Cu tot ce primesc despre fiecare presupusă amantă gravidă.  Ce promovăm noi sau pe mine? Numai non valori?

Ați vorbit cu Rotaru dacă vrea să fie naș de cununie? Păi Rotaru nu se mai respectă? Familia Rotaru promovează ideea de familie! Nu cunună presupuse amante cu antrenorii de la echipă!”, a scris Anamaria Prodan.


loading...