Cum arată Florin Piersic la 87 de ani în realitate. Timpul a început să își pună amprenta pe chipul actorului

Florin Piersic este fără doar și poate într-o formă fizică de invidat la cei 87 de ani pe care îi are. Cu toate acestea timpul pare că și-a pus amprenta pe chipul lui.

05 dec. 2022, 20:50
Cum arată Florin Piersic la 87 de ani în realitate. Timpul a început să își pună amprenta pe chipul actorului

Florin Piersic este fără doar și poate într-o formă fizică de invidat la cei 87 de ani pe care îi are. Are un simț al umorului foarte dezvoltat și este apreciat de o mulțime de persoane pentru talentul imens pe care îl are.

Cum arată Florin Piersic la 87 de ani

Încântă mereu publicul și este fără doar și poate un actoe de prestigiu. Florin Piersic a jucat în zeci de filme și piese de teatru și a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler.

Chiar dacă forma lui fizică este una de invidiat, totuși știm bine că timpul lasă urme pe chipurile tuturor așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Florin Piersic. Acesta a fost recent la Viena, acolo unde a jucat într-o piesă de teatru.

Citește și : Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu. Dă o avere pe aceste obiecte: „Vreau să fiu un exemplu demn de copiat”

Actorul s-a pozat alături de Mirela Retagan, cea care a înfințat Gașca Zurli. Un lucru este clar neschimbat la Florin Piersic și anume dorința de a încânta publicul.

Florin Piersic și-a făcut debutul pe scena Teatrului Național din București la doi ani după absolvire. Are o carieră de 50 de a ani, iar în tot axest timp,Florin Piersic a aparut in peste 40 de lungmetraje printre care se numara: Aproape de soare, Neamul Soimarestilor, Rascoala, Mihai Viteazul, Fratii Jderi, Cuibul salamandrelor, Rug si flacara, Trandafirul galben si Fix Alert.

Actorul are un băiat, pe Florin Piersic Jr, în vârstă de 54 de ani. Legătura dintre cei doi s-ar fi rupt la un moment dat, spre surprinderea actorului.

Citește și : Băiețelul lui Dani Oțil a fost cuminte, așa că Moș Nicolae a venit deja la el. Ce cadou inedit a primit acesta

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă, pentru că voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță.El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine, nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva. Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum, pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata.”, a povestit actorul pentru Gândul