CUTREMURĂTOR! O adolescentă a fost violată de patru bărbaţi, chiar de ziua ei

O tânără de 19 ani din India a trecut prin drama vieții ei, iar ulterior, din cauza traumelor prin care a trecut, din păcate, a murit. Fata a fost violată de patru bărbați chiar de ziua ei.

11 sept. 2019, 16:54

Un caz şocant cutremură India. O fată călătorise mai bine de 300 de kilometri pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de prieteni și nimic nu avea să prevestească tragedia din acea zi. În drum spre petrecere, fata a fost răpită de patru bărbați și dusă cu forța în casa unui dintre agresori.

Deși suferise răni severe, tânără a ascuns drama prin care a trecut de familia ei și nici nu a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva agresorilor.

Însă, ulterior, adolescenta a început să se simtă rău, așa că a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au descoperit șocați ce s-a întâmplat, după ce și-au dat seama că fata a fost agresată sexual. Acela a fost și momentul în care tânăra a recunoscut prin ceea ce a trecut. 

Totul a fost prea târziu pentru că fata de numai 19 ani a murit din cauza rănilor severe. Îndurerați, părinții fetei le-au spus anchetatorilor că nu vor lua trupul de la morgă până când atacatorii nu vor fi puși sub acuzare.