Doi tineri s-au căsătorit fără să ştie că sunt fraţi. „Toate astea s-au întâmplat cu voia Domnului”

Adriana (39 de ani) şi soţul ei, Leandro (37 ani), s-a căsătorit în urmă cu şapte ani şi au împreună o fetiţă de şase ani. Cei doi au fost abandonaţi de părinţi în copilărie, iar recent femeia s-a hotărât să înceapă să-şi caute mama. Şi-a făcut publică povestea în cadrul unei emisiuni de la radio şi aşa a reuşit să vorbească pentru prima dată cu cea care i-a dat viaţă.

07 aug. 2014, 12:18
Doi tineri s-au căsătorit fără să ştie că sunt fraţi. „Toate astea s-au întâmplat cu voia Domnului”

Mama care a abandonat-o i-a spus, la sfârşitul convesaţiei care a putut fi auzită de ascultători din toată Brazilia, un adevăr care i-a dat toată viaţa peste cap tinerei femei: a mai avut un copil pe nume Leandro, pe care de asemenea l-a abandonat, scrie click.ro.

Dezvăluirea a şocat-o pe tânăra femeie care şi-a dat seama, pe loc, că se căsătorise cu propriul ei frate. A început să ţipe şi să plângă la telefon. „Nu pot să cred că îmi spui asta! Leandro este soţul meu. Mi-e frică să mă duc acasă şi să aflu că poate Leandro nu mă mai vrea. Îl iubesc foarte mult”, a spus femeia, în pragul disperării.

Povestea celor doi este cu atât mai şocantă cu cât ei au locuit în oraşe separate, la sute de kilometri distanţă. Adriana a mai fost căsătorită şi a făcut trei copii, iar în urmă cu şapte ani s-a mutat în Sao Paolo, după ce a divorţat de soţule ei. În oraşul natal l-a cunoscut pe Leandro, de care s-a îndrăgostit nebuneşte. Cei doi s-au căsătorit şi au făcut un copil, care are acum şase ani.

A doua zi, cei doi au anunţat, tot la radio, că nu se vor despărţi, deşi au aflat că sunt fraţi.

„Numai moartea ne va despărţi. Toate astea s-au întâmplat cu voia Domnului. Bineînţeles că lucrurile ar fi stat altfel dacă am fi ştiut dinainte, dar nu am ştiut şi ne-am îndrăgostit. Tot timpul ni s-a părut amuzant faptul că pe mamele noastre le chema la fel-Maria. Este însă un nume comun şi am crezut că e doar o coincidenţă.