Drama unei vedete de la noi: „A vrut să se sinucidă, avea punga de pastile pe pat”

Simona Trașcă are probleme destul de grave de sănătate. Vedeta a intrat într-o depresie cruntă după ce fratele i-a murit, iar manelistul Liviu Guță neagă acuzațiile pe care aceasta i le aduce, de tentativă de viol.

21 nov. 2014, 07:57
Drama unei vedete de la noi: „A vrut să se sinucidă, avea punga de pastile pe pat”

Simona Traşcă a înghițit un pumn de pastile, marcată de o depresie profundă.Marcată de aceste două incidente, blonda nu mai are liniște. În cursul zilei de joi, aceasta a vrut să ia un pumn de pastile, pentru „a dormi o zi-două”, după cum ea a decalarat la „Un show păcătos”.

Spre norocul ei, cea mai bună prietenă a blondei, Denisa Biță, a găsit-o la timp, înainte ca Simona să recurgă la vreun gest necugetat.

„Am apăsat pe clanţă şi am intrat. Simona era în pat, cu o pungă de medicamente. M-am speriat în acele momente. Nu a vrut să-mi răspundă iniţial, apoi mi-a spus că a vrut să ia pastile de somn”, a povestit Denisa Biță la „Un show păcătos”.

Simona Traşcă, DESFIGURATĂ pe patul de spital. Blonda este de nerecunoscut IMAGINI HORROR

„Am vrut să dorm o zi, două”, a explicat, vizibil afecatată, Simona, la aceeași emisiune.

La rândul său, psihologul Nicoleta Vascan a precziat că blondina încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra stării ei psihice și i-a recomandat să consulte urgent un specialist.

„Este un gest de parasinucidere. Nu a vrut neapărat să întâlnească moartea”, a explica Vascan la „Un show păcătos”.

Totuși, Simona susține că va avea liniște în momentul în care manelistul Liviu Guță va recunoaște că a încercat să o agreseze sexua l, într-o cameră de hotel.

„Eu nu mint. Nu am mințit cu nimic. Eu nu înțeleg de ce Liviu nu recunoaște ce s-a întâmplat în camera de hotel”, a declarat Simona, potrivit libertatea.ro.