Gabriela Cristea și Tavi Clonda, peripeții în vacanța din Italia. Ce li s-a întâmplat celor doi, chiar în drum spre aeroport. ”O luăm pe jos!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au făcut bagajele și au plecat într-o mini vacanță, însă, de această dată, fără cei mici alături de ei. Chiar și așa, aventurile nu au lipsit! Iată ce au pățit cei doi.

01 mai 2024, 12:38

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au făcut bagajele și au plecat într-o mini vacanță, însă, de această dată, fără cei mici alături de ei. Chiar și așa, aventurile nu au lipsit! Iată ce au pățit cei doi.

Citește și Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță fără copii înainte de Paște: „Niciodată nu am regretat”. Unde au plecat cei doi

În dimineața aceasta, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut avionul către București, după ce au petrecut câteva zile deosebite în Italia, acolo unde au vizitat mai multe orașe.

Cazați în Milano, cei doi nu și-au făcut prea multe griji că ar putea pierde zborul, mai ales că hotelul era foarte aproape de aeroport. Totuși, problemele nu au întârziat să apară.

„Gata, am terminat vacanța, dar problema este că am lăsat mașina undeva aici în câmp și trebuie să ajungem la aeroport”, a început să povestească Gabriela Cristea.

„Tocmai ne-a anulat comanda, din nou. Am și plătit”, și-a întrerupt soția Tavi Clonda.

„Am chemat un taxi care tocmai i-a anulat comanda lui Tavi, dar a și plătit între timp, problema este că mai avem vreo doi kilometri până la aeroport. De mers cu bagaje! E o întreagă peripetițe în dimineața asta, e vreo 5.30 ceasul, cred că o să o luăm pe jos. Am dat pe Google Maps și pe jos facem 43 de minute, asta înseamnă că pierdem avionul. Cred că am ajuns la ”ia-mă nene”, a spus Gabriela Cristea.

„Nu știu, lasă-mă că sunt stresat. Am plătit degeaba, am plătit de două ori și tot nu îmi apare dacă vine Uberul”, a comentat soțul prezentatoarei, vizibil enervat de situație.

”Știți cum e cu fuga sănătoasă?

La un moment dat, cei doi nici nu mai știau încotro să o ia, fiind stresați și enervați la culme de întreaga situație, la care nu se așteptau.

„Suntem în câmp, într-un sens giratoriu și cam asta e treaba de dimineață, sper să ajungem, în rest, Tavi tot face plăți la Uber. Asta este, ce să facem, până la urmă sper să ne lase. Știți cum e cu fuga sănătoasă? Am luat-o pe jos, mi se pare aberant. Am mai pățit așa în Barcelona, acolo nu aveam telefon și tot nu ne ajută. Trec toate mașinile pe lângă noi”, povestea Gabriela Cristea, în videoclipul postat pe internet.

Cei doi au avut noroc, pentru că la un moment dat, câțiva români s-au oprit și i-au luat pentru a-i duce la aeroport.

Te-ar putea interesa și Gabriela Cristea recunoaște care este cel mai mare defect al său. Vedeta a ajuns să se autosaboteze: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”

„Până la urmă ne-au ajutat niște români care veneau și ei la aeroport și ne-au văzut pe stradă. Mulțumim din suflet, ne vedem în avion. Am ajuns, ne-au luat efectiv. Dacă știam lăsam mașina de aseară, făceam o șmecherie, dar e 6.10  dimineața și suntem în aeroport. S-a terminat bine aventura noastră!”, a spus Gabriela Cristea, vizibil ușurată.