Grigore Leșe, scandal la un concert. Artistul a răbufnit după ce o femeie a intrat în sală după începerea spectacolului. „Gata, la revedere, am spus să închideți ușa. Sunt sătul!”

Grigore Leșe a avut o ieșire neașteptată când a fost invitat să susțină un concert în Țara Lăpușului.

12 dec. 2023, 12:19
Grigore Leșe, scandal la un concert. Artistul a răbufnit după ce o femeie a intrat în sală după începerea spectacolului. „Gata, la revedere, am spus să închideți ușa. Sunt sătul!”

Grigore Leșe s-a arătat foarte deranjat de faptul că felul în care a fost organizat evenimentul lasă de dorit. Artistul a fost înrerupt de cineva care a intrat în sală după începerea spectacolului, iar acela a fost momentul în care a izbucnit. A oprit recitatul și și-a exprimat nemulțumirile față de locul unde a fost chemat să cânte.

Citește și Cum arată mesele lui Damian Drăghici acum, după ce a ținut post negru cu apă șapte zile: „Mă simt foarte bine. Sistemul digestiv a început să meargă”

„Gata, la revedere, îmi pare foarte rău. Am spus să închideți ușa, a intrat doamna, la revedere. Asta este. Gata. Indisciplină. Când am plecat, am spus că vreau un singur concert, vreau la moment să fie mai scurt și punct. Nu mă interesează, gata cu minciunile, cu vicleșugul, sunt sătul.”, a spus Grigore Leșe.

Interpretul de muzică populară a spus că a beneficiat de condițiile necesare pentru a-și ține cântarea. A renunțat la trei alte concerte pentru a-l onora pe acesta și a rămas dezamăgit.

Citește și Reţeta perfectă a lui Radu Anton Roman pentru salata de boeuf de Crăciun. Secretul care dă un gust sublim

„Păi cum adică să cânt dacă dumneavoastră nu îmi asigurați condiții să cânt, credeți că mă trag de șireturi așa cu cine vreți? Hotărăsc eu când dau concertul, nu când vreți dumneavoastră. Eu am luat avionul pentru asta, am lăsat trei concerte.”, a mai adăugat Grigore Leșe.

A doua zi, după acel episod, artistul Grigore Leșe a postat pe contul său de socializare un mesaj prin care le cerea scuze celor prezenți la concert pentru comportamentul său, informează jurnaliștii de la Tlplus.ro.