Maria Ghinea, dezvăluiri dureroase după ce a fost împușcată în cap. Cum a reacționat când a aflat că unul dintre băieți a încercat să ia legătura cu tatăl lui

Maria Ghinea, dezvăluiri dureroase după ce a fost împușcată în cap. Cântăreața de muzică populară are o poveste de viață cruntă, trecând printr-un episod foarte dureros, din cauza fostului soț.

29 mart. 2024, 11:50
Maria Ghinea, dezvăluiri dureroase după ce a fost împușcată în cap. Cum a reacționat când a aflat că unul dintre băieți a încercat să ia legătura cu tatăl lui
Maria Ghinea, dezvăluiri dureroase după ce a fost împușcată în cap

Maria Ghinea, dezvăluiri dureroase după ce a fost împușcată în cap. Artista a povestit că unul dintre fiii ei și-a căutat tatăl și a încercat să ia legătura cu el. A mai spus că nu le dă sfaturi băieților ei, dar nici nu le stă în cale din a-și cunoaște părintele.

Citește și: Maria Ghinea s-a măritat fără știrea părinților. Artista a făcut dezvăluiri despre primul soț: „Tata a aflat de la vecini”

Maria Ghinea, dezvăluiri dureroase după ce a fost împușcată în cap

Băieții mei s-au căsătorit. Fiecare are familia lui. Dacă aș fi avut o fată, cred că aș fi fost foarte fericită. Eu am un singur frate, iar când sunt acasă, în fiecare seară o sun pe mama. Eu nu le pot impune copiilor mei.

Ei au familiile lor, eu nu vreau să îi deranjez, nu m-am băgat niciodată în a-și alege jumătatea. Nu m-am băgat niciodată în drumul vieții lor. Am zis că dacă eu mă bag, aleg un drum greșit și mai bine să își aleagă ei drumul vieții.

Trebuie să recunosc că Dragoș l-a căutat pe tatăl lui, la 23 de ani și nu m-am supărat, pentru că el e major, face ce vrea cu viața lui. Poate de curiozitate, poate că a vrut să știe cine este tatăl lui.

Inițial, i-a fost cumva jenă să îmi spună. Eu nu mă pun niciodată în fața lor dacă vor să își cunoască tații, să aibă o relație frumoasă cu ei. E dreptul lor și pot să o facă din tot sufletul.

Dacă eu sunt lângă ei și dacă eu cumva am simțit că sunt sufletul meu în drumul vieții mele, de ce să le stânjenesc viața lor și să nu îi las să cunoască și jumătatea cealaltă?”, a declarat Maria Ghinea.

Vedeta a fost împușcată în cap de soțul ei și în mod miraculos trăiește și astăzi. A povestit cu greu prin ce a trecut și ce simte pentru el în prezent.

Pe cel de-al doilea soț l-am acceptat pentru că mi-a iubit copilul. Între mine și fostul soț era o diferență de 20 de ani. Îl iubeam tare mult și mă sacrificam pentru el.

Avea un comportament care îmi demonstra că el nu vrea să rămână, el vrea să plece, era foarte posesiv. În momentul în care a venit atât de agresiv, știam că a venit cu o armă, pentru că o găsisem în bagajul lui. Viața a dat cu mine de pământ, am învățat să fiu atentă.

Pe celălalt băiat l-am născut de dragul lui. Eu simțeam ceva, dar s-a comportat ca și cu își punea un plan la cale. Finalul acelei zile a fost intervenția de la spitalul Floreasca.

Am crezut sigur că mă va împușca în cap. Mă amenința mereu, a vrut să ardă și casa. Eu am vrut să îi las casa și să îmi iau doar copiii și costumele populare. Nici lucrul ăsta nu îl mulțumea. Atunci mi-am dat seama că el are un alt gând, pe care aproape l-a dus la bun sfârșit.

Copiii mei erau martori în permanență la tot ce se întâmplă. El s-a recăsătorit acum, nu m-a mai căutat. Îi doresc să fie fericit și liniștit, că are o vârstă. Nu mi-a cerut niciodată iertare.”, a mai spus Maria Ghinea, potrivit Wowbiz.ro.