Momente cumplite pentru o bătrână din Botoşani, după ce un tânăr a încercat să o violeze

Un tânăr de 25 de ani a încercat să violeze o bătrână de 87 de ani. Femeia nu a putut să se apere pentru că este paralizată şi imobilizată la pat, informează România TV. Bătrâna a scăpat doar pentru că băiatul consumase mult alcool şi nu şi-a putut duce la bun sfârşit planul.

15 sept. 2013, 11:09
Momente cumplite pentru o bătrână din Botoşani, după ce un tânăr a încercat să o violeze

Bătrâna de 87 de ani, paralizată şi imobilizată la pat, nu a crezut vreodată că va ajunge la bătrâneţe să treacă prin astfel de momente de groază.

După ce a băut bine, tânărul de 25 de ani, s-a furişat în casa bătrânei, a dezbrăcat-o şi a încercat să o violeze. Pentru că i s-a făcut rău din cauza băuturii, tânărul nu a mai reuşit să îşi ducă planul la bun sfârşit şi a plecat.

Grozăvia a fost descoperită de ginerele bătrânei care a doua zi a mers la ea să vadă cum se simte. A găsit-o însă în stare de şoc şi pe jumătate dezbrăcată.

Bărbatul a anunţat imediat poliţia, iar agresorul a fost găsit la scurt timp, mai ales pentru că şi-a uitat telefonul mobil la locul faptei.

În faţa procurorilor, tânărul a declarat că nu a ştiut ce face şi a dat vina pe băutură. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi este cercetat pentru tentativă de viol.

Citeşte şi Bărbat arestat după ce a violat o tânără, ameninţând-o cu un cuţit