Scandaluri de INCEST care au ZGUDUIT Hollywood-ul GALERIE FOTO

Filme ca "August: Osage County", "Game of Thrones" sau "Flowers in the Attic" prezintă subiectul extrem de controversat al incestului din diferite perpective. Cu toate acestea, mai multe "scandaluri incestuoase" din viaţa reală a vedetelor au zguduit Hollywood-ul de-a lungul timpului. 

31 mai 2015, 08:32

5 relaţii din lumea celor celebri şi bogaţi cu iz de incest:

Angelia Jolie şi fratele ei

(w500) Angelia Jo

În anul 2000, pe covorul roşu de la Oscar, Angelia Jolie s-a sărutat pe gură cu fratele ei, James Haven. Momentul s-a repetat de mai multe ori în faţa camerelor foto. Angelina a spus că este foarte apropiată de fratele ei şi i se pare normal să-l sărute pe gură, dar nu este vorba de incest.

Zvonurile legate de relaţia incestuoasă dintre cei doi au fost întărite şi de dorinţa celor doi de a adopta un copil împreună.

Fiica lui Whitney Houston se iubea cu fratele ei

(w500) Fiica lui

Bobbi Kristina, fiica de 20 ani regretatei Whitney Houston, a anunţat după moartea mamei sale că s-a logodit cu fratele ei, Nick Gordon (23 de ani). Nick Gordon este fiul adoptat de Whitney Houston de la 12 ani, cei doi crescând împreună, ca frate şi soră, deşi Whitney nu l-a înfiat cu acte pe Nick.

Se zvoneşte chiar că Nick ar fi chiar fiul natural al cântăreţei, născut dintr-o relaţie de dinainte de căsătoria cu Brown.

Bobbi Kristina a dat asigurări că nu este înrudită cu el nici prin sânge, nici prin adopţie.

„Da, eu şi Nick ne-am logodit. M-am săturat să aud oamenii spunând: e, te-ai logodit cu fratele tău sau dacă Whitney mai trăia, ar fi fost de acord cu asta. Să clarific ceva: nu suntem cu adevărat frate şi soră. Mama mea nu l-a adoptat niciodată, de fapt mami chiar a spus că ştia că noi o să începem să ne întâlnim„, a scris Bobbi Kristina pe Facebook.

Familia răposatei cântăreţe nu este de acord cu povestea de dragoste dintre cei doi.

„Ce fac ei e incest”, a declarat Cissy Houston, bunica lui Bobbi Kristina, la scurt timp după ce a auzit vestea logodnei.

Bobbi Kristina a fost găsită fără semne vitale, în cada din vila ei, pe 31 ianuarie 2015. De atunci, ea este în comă, conectată la aparate.

În urmă cu trei ani, mama tineri, Whitney Houston, a fost descoperită decedată în cadă în camera sa de hotel din Los Angeles.

Mackenzie Phillips, violată de tatăl ei

(w500) Mackenzie

Actriţa Mackenzie Phillips a recunoscut în 2009 că a avut o relaţie de 10 ani cu tatăl ei. Într-un interviu pentru Oprah, ea a spus că tatăl ei, John Phillips, a violat-o la început când ea era sub influenţa drogurilor, apoi relaţiile au continuat cu acordul ei.

Morgan Freeman, relaţie amoroasă cu nepoata

(w500) Morgan Fre

Se zvoneşte că relaţia de dragoste dintre Morgan Freeman, în vârstă de 75 de ani, şi E’Dena Hines, în vârstă de 30 de ani, a început încă de pe vremea când aceasta era adolescentă.

În tot acest timp, tânăra a locuit în aceaşi casă cu Freeman şi soţia lui. E`Dena Hines este nepoata primei soţii a lui Morgan Freeman.

Această informaţie a ieşit la iveală odată cu divorţul actorului a doua sa soţie, Myrna, în 2007.

„Myrna a declarat că E’Dena i-a povestit că atunci când era adolescentă, ea şi Morgan au ieşit la cină, acasă la un prieten. Amândoi au băut, iar când s-au întors acasă, Morgan a încercat să facă sex cu ea. S-au oprit însă la timp”, a declarat o sursă pentru tabloidul american National Enquirer.

După ce a aflat despre relaţia dintre Freeman şi E`Dena, Myrna a hotărât să pună capăt mariajului. Acum, actorul vrea să se căsătorească cu nepoata sa.

Woody Allen s-a căsătorit cu „fiica” sa

(w500) Woody Alle

Woody Allen este căsătorit cu Soon-Yi Previn, fiica adoptivă a fostei lui soţii, Mia Farrow. Actriţa Mia Farrow a pus capăt căsniciei cu Woody Allen după ce a descoperit că acesta avea o aventură cu fiica sa adoptivă, atunci în vârstă de 19 ani, şi a găsit în casa lui poze nud cu Soon-Yi.

După ce s-a despărţit de Mia Farrow în 1992, Woody Allen a recunoscut că o iubeşte pe Soon-Yi, cu 35 de ani mai tânără decât el.

Deşi regizorul nu se consideră vinovat de incest, fiul lui şi al Miei Farrow, Ronan, a spus că nu vrea să-l mai vadă niciodată pe tatăl lui, care i-a devenit cumnat.

Allen şi Previn s-au căsătorit pe 24 decembrie în 1997 şi au adoptat două fetiţe.