Tolea Ciumac, acuzat de VIOL, declaraţie-ŞOC: „Eu zic că în seara asta o s-o violez sigur”

Tolea Ciumac a intrat în direct, prin telefon, în timpul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena Stars, unde a făcut unele declaraţii despre scandalul în care e acuzat de viol, sechestrare şi tâlhărie.

19 iul. 2016, 08:36
Tolea Ciumac, acuzat de VIOL, declaraţie-ŞOC: „Eu zic că în seara asta o s-o violez sigur”

Tolea Ciumac a făcut o glumă cam nesărată în timp ce a intrat in direct, prin telefon, la emisiunea „Agentul VIP”. Luptătorul a spus în glumă că își va viola soția, pe Alina.

„Mă uit la fata asta frumoasă de pe fotoliu, ce frumoasă e Alina în seara asta. de pe canapea şi în seara asta sigur o s-o violez în seara asta. Eu zic că în seara asta o s-o violez sigur. Sau o să fie violată pentru încă o dată… să confirm fapta.”, a spus în glumă Tolea Ciumac.

„Păi, dacă o violezi înseamnă că nu eşti de acord. Eşti de acord? Deci nu e adevărat.”, a zis cu zâmbetul pe buze moderatorul emisiunii, Cristian Brancu.

„Eu sunt disponibilă mereu”, a declarat soţia campionului la kempo, Alina Ciumac.

Tolea Ciumac, plasat sub control judiciar pentru viol şi tâlhărie

Tolea Ciumac a făcut unele dezvăluiri despre noaptea în care a luat o prostituată în maşină: „La cât de fioros şi urât sunt eu, singur mă legau poliţiştii. Ţinând cont că sunt şi recidivist, dacă măcar un dram e adevărat, sigur eram reţinut cu aşa o satisfacţie. Nu cred că e o înscenare, este o întâmplare nefericită. M-am mâncat în fund… Se mai întâmplă. Nici eu nu ştiu ce am vrut. Mergeam la cântar. (…) Eu întâmplări din astea am trăit: fac o faptă, două, trei bune, apoi păţesc ceva rău. Nu mă interesează părerea proştilor. Eu în seara asta am luat o atitudine, nu vreau să mă implic în povestea asta”.