Un bărbat din Arad, arestat după ce a VIOLAT o bătrână imobilizată la pat

O bătrână de 80 de ani, imobilizată parțial la pat, din judeţul Arad a fost violată, în noaptea de 9 spre 10 august, de un bărbat care a pătruns în locuinţa femeii.

14 aug. 2014, 19:14
Un bărbat din Arad, arestat după ce a VIOLAT o bătrână imobilizată la pat

Bătrâna a suferit leziuni în urma violului care necesită mai multe zile de îngrijiri medicale. Violatorul a fost prins de polițiști, iar procurorii au propus arestarea acestuia, Judecătoria Chișineu Criș admițând cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, bărbatul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol, scrie aradon.ro.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 9 spre 10 august 2014, în jurul orei 1.00, inculpatul K.A.G. a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate S.M. – în vârstă de 80 de ani şi imobilizată parţial la pat din cauza unor afecţiuni medicale grave – şi a întreţinut cu aceasta acte sexuale, fără consimţământul acesteia, prin ameninţare şi constrângere fizică, modalitate în care a provocat victimei leziuni traumatice care necesită 10-12 zile îngrijiri medicale”, au precizat procurorii.

Citeşte şi Minoră sechestrată şi violată. Când a fost prins de poliţie, autorul a ameninţat că omoară fata