Andreea Raicu, făcută PRAF de către fanii de pe Facebook: „Sandale-n februarie?”

Andreea Raicu a devenit cunoscută după ce a prezentat câteva emisiuni de succes ale postului Prima Tv. De când a renunţat la contractele de televiziune, Andreea Raicu a încercat să îşi îndeplinească câteva vise. Mai exact, fosta prezentatoare are în derulare câteva proiecte de fashion şi de sănătate, proiecte care par că îi readuc strălucirea de altă dată. Deşi aceste proiecte îi ocupă mai tot timpul, vedeta are timp şi de fanii săi de pe Facebook cu care poartă o legătură strânsă.

25 feb. 2015, 14:21

Andreea Raicu, fosta vedetă a postului Prima TV, nu ratează nicio ocazie de a se face remarcată. Fie că atrage atenţia prin prisma priectelor pe care le derulează sau fie că atrage atenţia pe conturile sale de socializare, datorită anumitor postări, Andreea Raicu se bucură de o notorietate crescută.

Andreea Raicu a MĂRTURISIT! „Recunosc, am o DEPENDENŢĂ!”

Ultima întâmplare care o aduce în prim plan pe Andreea Raicu are legătură cu una dintre postările sale de pe pagina de Facebook. Recent, Andreea Raicu a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare cu o ţinută, nu tocmai potrivită pentru anotimpul în care ne află. Mai exact, vedeta în acea fotografie este îmbrăcată cu o pereche de blugi skinny de culoare neagră, cu o bluză ofiice cu mâneci scurte de culoare crem, cu o vestă neagră de blană, iar toate acestea accesorizate cu o pereche de mănuşi negre din catifea, o pereche de ochelari de soare, o geantă de firmă şi o pereche de sandale.

Cu toate că fotografia era însoţită de mesajul: „Când te simţi bine cu tine nici măcar nu îşi pasă de vremea de afară. Şi mai ales dacă porţi lucrurile care-ţi plac!”, fanii vedetei s-au împărţit în două. Pe de-o parte unii au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă, iar pe de altă parte majoritatea au criticat-o dur pentru această apariţie. Cele mai răutăcioase comentarii au fost: „Sandale-n februarie? Nu mai avem ovare?”, „Încălţămintea se alege în funcţie de anotimp şi condiţiile de afară. Chiar dacă în suflet e vară şi soare e iarnă toată ziua”, „Este vremea sandalelor cu siguranță! Penibil!”, „Sunt cu încălzire pe acumulatori sau pe energie cinetică?”, „Atitudine tipică de o adolescentă la pubertate!”.

Citeşte şi  Andreea Raicu, după accidentul rutier: „Am avut noroc…Într-o fracţiune de secundă totul se poate termina”