Anunţul anului: Adrian Enache şi fosta soţie, Corina, din nou împreună

Diana Enache a împlinit 18 ani la sfârşitul săptămânii trecute. Cum momentul trebuia sărbătorit cum se cuvine, Diana a a avut parte de o petrecere discretă, într-un local din Vâlcea, doar în prezenţa prietenilor de familie. Cum de la eveniment nu puteau lipsi cele mai importante persoane din viaţa Dianei, prezent a fost şi Adrian Enache, care nu a venit singur, ci însoţit de fosta soţie, Corina.

RomaniaTV.net
24 nov. 2014, 15:48
Anunţul anului: Adrian Enache şi fosta soţie, Corina, din nou împreună

Cel mai frumos cadou pentru Diana a venit din partea părinţilor ei, pe care i-a avut alături la majorat, în ciuda faptului că ei trăiesc vieţi paralele de mult timp.

De dragul fiicei lui, Adrian Enache a lăsat-o acasă pe Iuliana Marciuc şi a dat fuga până la Vâlcea pentru a sărbători majoratul ficei, dar şi alături de cealaltă femeie din viaţa sa, mama Dianei.

Cu toate că petrecerea a fost destul de restrânsă, invitaţi fiind doar cei mai apropiaţi prieteni de familie, aceasta s-a desfăşurat într-un complex turistic de lux.

Mai exact, Diana şi invitaţii ei au petrecut într-un local, pe marginea unei piscinei, iar cheful s-a întins până târziu în noapte, scriu cei de la Libertatea.

În ciuda oboselii, Adrian Enache a părăsit Vâlcea la prima oră a dimineţii, plecând spre aeroport de unde trebuia să ia un avionul către Germania, unde are un spectacol alături de Maria Dragomiroiu.

Citeşte şi  Fata lui Adrian Enache trece prin CLIPE DE GROAZĂ: „Din punct de vedere medical, nu am voie să…”