Compatibilităţi zodiacale in 2018. Două zodii o vor lua de la zero în acest an karmic

2018 va fi un an al restartului. Toata lumea o va lua de la zero si asta pentru ca, din punct de vedere numerologic, acest an sta sub puterea cifrei 1. 1 simbolizeaza inceputul, revolutia, imprevizibilul, schimbarea de paradigme sociale. In 2018 compatibilitatile se vor schimba, ca in fiecare an. Anumite semne zodiacale care nu s-au inteles pana acum vor face casa buna in viitor, asa ca trebuie tinut minut cu cine e bine sa colaborati in anul karmic 1.

08 nov. 2017, 07:52
Compatibilităţi zodiacale in 2018. Două zodii o vor lua de la zero în acest an karmic

FECIOARA + RAC = multa intelegere, imbinarea conceptiilor diferite de viata intr-un mod armonios, dragoste si, de ce nu, chiar copii. Racul si Fecioara au fost mai mereu la cutite. Cele doua semne zodiacale au trait mereu intr-un conflict mocnit, insa in 2018 trebuie sa isi uneasca fortele pentru a obtine ce vor. Vor fi intr-o puternica uniunie spirituala alegand drumuri similare in viata.

BALANTA + CAPRICORN = prietenie adevarata, perspective de viitor promitatoare si un succes financiar neasteptat. O zodie de aer si una de pamant pot face lucruri senzationale impreuna. In anul 2018 vor fi pe aceeasi lungime de unda si trebuie sa stie ca unul fara altul nu pot obtine lucruri importante, lucruri la care viseaza.

SCORPION + LEU = un nou start in dragoste, complicitate, surprize placute. Scorpionul si Leul sunt doi dintre nativii cu un puternic impact sexual asupra celor din jur. Vor reusi sa renunte la orgoliu daca se vor indragosti cu adevarat unul de celalalt. Va fi anul lor si pot forma cel mai invidiat cuplu din zodiac.

Citeste horoscopul complet pe Revista Teo.