Cum a luat Vali Vijelie permisul la Piteşti. Spovedania unui poliţist făcută unui ofiţer sub acoperire VIDEO

Mărturii şoc în celebrul dosar al permiselor false din Argeş. Un poliţist a fost înregistrat în timp ce povestea unui ofiţer subacoperit cum Adrian Minune l-a ajutat, prin relaţiile sale, pe Vali Vijelie să obţină permis în Argeş. Întreaga afacere l-ar fi costat pe manelist 15 mii de euro, susţine poliţistul.

07 feb. 2015, 10:51
Cum a luat Vali Vijelie permisul la Piteşti. Spovedania unui poliţist făcută unui ofiţer sub acoperire VIDEO

Pe şmecherie a mizat probabil Adi Minune şi când l-a ajutat pe prietenul său, Vali Vijelie, să obţină permis de conducere în Piteşti, fără prea mult efort, informează România TV. Iar acest lucru este susţinut şi de o dintr-o discuţie pe care un poliţist argeşean a avut-o cu un ofiţer subacoperire. Omul legii dezvăluie cum s-a întâmplat totul.

Citeşte şi Adrian Minune, despre cearta cu finul său Florin Salam. „Dacă mă aude….”

„A venit Adrian la mine. Şi m-a întrebat, poţi…da, da. Şi am zis da! Cine, Minune? Piticul, da! Păi suntem prieteni buni cu el”, a spus poliţistul. 

Şi tot din prietenie poliţiştii l-au ajutat şi cu domiciliul. Din rechizitoriul DNA reiese faptul că lui Vali Vijelie i s-a stabilit adresa în Piteşţi, deşi proprietarul locuinţei respective habar nu avea.

Ca să obţină permisul, Vali Vijelie a dat bani grei, a mai dezvăluit acelaşi poliţist ofiţetului subacoperie.

Citeşte şi Carmen Simionescu, fata lui Adrian Minune, ANUNŢ de zile mari pe Facebook. Fanii sunt NERĂBDĂTORI

„Şti cât a plătit Vali Vijelie? 15.000 de euro! Cine i-a făcut? Tot tu? Nu, frate-miu, m-am ars la cazare, ca dacă ştiam că este al lui Vali Vijelie buletinul, nu îi luam 1000 de euro la cazare. De unde să ştiu eu că îl cheamă Rusu Valentin şi poze de acum 9 ani. Că mai avea un pic şi îi expira buletinul”, s-a mai confesat poliţistul. 

Instanţa a decis însă că permisul lui Vali Vijelie este perfect valabil şi că manelistul putea să-şi stabilească domiciliul oriunde dorea. 

În celebru dosar al permiselor false de la Argeş, 17 persoane au fost condamnate la închisoare cu executare şi doar 58 de permise, din cele peste 400 descoperite ca fiind obţinute ilegal, au fost anulate.