Îngrijitorul cailor de la Hipodromul Ploieşti, arestat după ce a violat o minoră

Magistraţii de la Judecătoria Ploieşti au dispus, marţi, emiterea unui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele îngrijitorului de cai de la Hipodromul Ploieşti. Bărbatul este acuzat că a violat o minoră de 15 ani care venise să ia lecţii de echitaţie.

08 apr. 2014, 14:23
Îngrijitorul cailor de la Hipodromul Ploieşti, arestat după ce a violat o minoră

Dan Marian Ifrim, în vârstă de 44 de ani, fusese reţinut luni seară după ce a fost audiat timp de mai multe ore, o adolescentă de 15 ani reclamând la Poliţie faptul că acesta a agresat-o sexual duminică seară, scrie Agerpres.

Fata a declarat anchetatorilor că a fost duminică la hipodromul din Ploieşti cu mai mulţi prieteni, a urmărit cursele de cai, după care a rămas acolo cu o prietenă pentru a lua lecţii de echitaţie. La un moment dat, prietena acesteia a plecat acasă, iar minora a rămas singură cu îngrijitorul, fiind agresată sexual de acesta.

Victima a fost dusă al Serviciul de Medicină Legală Prahova, examenul medico-legal arătând că aceasta a fost forţată să întreţină relaţii sexuale.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta nu şi-a recunoscut vina în timpul audierilor.

Conform surselor citate, bărbatul nu era angajat al Hipodromului Ploieşti, ci îngrijea caii unei persoane private care a închiriat spaţii în incinta acestuia.

Citeşte şi Caz ŞOCANT la Constanţa. O fetiţă, LEGATĂ de mâini şi la ochi, abuzată de concubinul mamei