Moment emoţionant: Tânără adoptată acum 22 de ani s-a întors din Franţa pentru a-şi revedea familia

O tânără adoptată de doi francezi a venit în România ca să-şi cunoască mama naturală. Michaela a fost adoptată la un an şi două luni; acum are 23 de ani. Părinţii au abandonat-o la orfelinat pentru că nu îşi permiteau să o crească.

24 iul. 2013, 11:39
Moment emoţionant: Tânără adoptată acum 22 de ani s-a întors din Franţa pentru a-şi revedea familia

O tânără româncă, adoptata acum doua decenii de o familie franceză, s-a întors în România să-şi găsească mama naturală. Întâlnirea a fost coplesitoare pentru cele două. Mai mult, fata nu ştie să vorbească în română, potrivit România TV.

Citeşte şi Părinţi inconştienţi: Şi-au abandonat fiica în aeroport şi au plecat în vacanţă

Părinţii naturali au lăsat-o pe Mihaela la orfelinatul din Târgu Cărbuneşi când avea doar un an şi două luni. Era subnutrită, iar mama şi tatăl nu-şi permiteau să o crească. Dar a avut noroc după ce doi francezi care veniseră cu ajutoare în România au îndrăgit-o pe loc şi au adoptat-o.

Citeşte şi Noi dezvăluiri despre Bijou. Vedeta şi-a dat fiica spre adopţie unei familii de francezi

Mihaela are acum 23 de ani şi nu ştie deloc limba romana. Tot timpul a dorit insă să-şi cunoască mama naturală. Întâlnirea cu părinţii naturali nu a fost singura surpriză pentru Mihaela. Ea a aflat că mai are şapte fraţi şi surori. Mai mult, ea a promis că va ţine legătura cu ei şi că va învăţa româneşte.