Rona Hartner este îngrozită după atentatele de la Paris: „Mă gândesc serios să mă întorc în România”

Rona Hartner se gândeşte serios să revină în România, după tragedia care a avut loc vineri seara în Franţa. Actriţa locuieşte de ani de zile în Paris împreună cu mama şi fiica ei. Rona a povestit că stă chiar în zona în care a avut loc atentatele, iar în acel moment fiica sa se afla împreună cu tatăl ei în zona în care a fost găsită maşina teroriştilor.

16 nov. 2015, 08:10
Rona Hartner este îngrozită după atentatele de la Paris: „Mă gândesc serios să mă întorc în România”

Rona Hartner a povestit într-un interviu acordat ziarului Click despre atmosfera apăsătoare din Paris, după atentatele de vineri seara.

„Locuința mea se află la distanță egală de cele trei locuri unde au avut loc atentatele. Mă despart 3-4 km de fiecare loc. La ora aceea, fetița mea se afla la tatăl ei, foarte aproape de locul unde s-a găsit mașina teroriștilor. Eu mă aflam acasă, cu mama care se află în vizită la mine. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-l sun imediat pe tatăl fetiței. Erau bine, erau închiși în casă. Totul s-a transformat într-o panică, elicoptere survolau deasupra Parisului, se auzeau clopotele de la biserică, sirenele. Era o atmosferă ca de război. Am tras draperiile, ne-am încuiat în casă și am aprins o lumănare”, a spus Rona Hartner.

Actriţa se gândeşte serios să revină în România pentru că nu se mai simte în siguranţă în urma tragediei.

„După tot ce s-a întâmplat, mă gândesc foarte serios să mă reîntorc în România, într-un loc pașnic. Voi face asta mai mult pentru fata mea. Am vorbit cu tatăl ei despre acest lucru și ne vom gândi serios, pentru că sunt sigură că acesta e doar începutul”, a declarat actriţa.

Rona Hartner putea fi una dintre victimele atentatului deoarece actriţa a avut numeroase concerte în Bataclan.

„Am avut 10 concerte la Bataclan. Am lucrat ani de zile cu acea echipă de ingineri de sunet, cred că sunt pe lista celor morti, pentru că nu mai răspund la telefon. Voi mai cânta la Bataclan, probabil, dar cu frică”, a declara Rona Hartner.

Citeşte şi ATENTATE PARIS. Atena a dezvăluit numele titularului paşaportului sirian