Scandal la Antene. Delia Matache s-a certat îngrozitor cu Monica Anghel

Odată cu noul sezon “Te cunosc de undeva” au început şi scandalurile. Şi acestea au pornit de când s-au anunţat noii juraţi, mai exact, Pepe, Delia şi Monica Anghel le-au luat locul Andreei Balan, Ozanei Barabancea şi lui Aurelian Temisan.

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 11:41
Scandal la Antene. Delia Matache s-a certat îngrozitor cu Monica Anghel

Delia Matache va fi înlocuită de producatorii show-ului Te cunosc de undeva. Cântăreaţa va mai sta pe scaunul juratului doar la următoarele două emisiuni şi apoi va fi scoasă pentru a veni în locul ei Horia Brenciu.

Cea care l-a propus pe Brenciu ca jurat a fost nimeni alta decat Monica Anghel, informatie care a ajuns si la urechile Deliei.

Potrivit wowbiz.ro, zilele trecute, Delia Matache şi Monica Anghel s-au certat serios în culise. 

„Delia s-a certat ingrozitor  cu Monica Anghel. I-a reprosat ca a lucrat-o pe la spate si ca nu e frumos sa faca asa ceva, mai ales o cantareata care are totusi un statut. Delia era suparata ca Monica l-a propus pe Brenciu il locul ei. S-au certat. Iar Monica e si ea cu gura mare… va dati seama ce a iesit acolo. Delia era suparata si pentru faptul ca, atunci cand si-a negociat contractul pentru „Te cunosc de undeva” a cerut o suma destul de mare, iar cei de la Antena nu i-au dat. Dar ea a acceptat sa fie in juriu si pe o suma mai mica, iar acum s-a trezit ca au dat-o afara. Filmarile cu noul jurat, Horia Brenciu, au inceput”, a dezvaluit surse implicate in proiect.

Vezi şi: ANDREEA BĂNICĂ a izbucnit în lacrimi în direct