Accident pe platourile de filmare, la Constanţa. Un tânăr a căzut în gol de la 4 metri VIDEO

Un accident gav a avut loc pe platoul de filmare la Constanta, unde s-a turnat filmul american "What happened to Monday?". Potrivit România TV, un tânăr figurant a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la 4 metri înălţime. Totul s-a întâmplat după terminarea filmărilor, în timp ce băiatul aştepta să-şi primească banii pentru ziua de lucru.

24 sept. 2015, 05:53
Accident pe platourile de filmare, la Constanţa. Un tânăr a căzut în gol de la 4 metri VIDEO

Totul s-a întâmplat după terminarea filmărilor la pelicula holiwoodiană „What happened to Monday?”, turnată în centrul vechi din Constanţa. În timp ce aştepta să-şi primească banii pentru munca de figurant, tânărul ar fi consumat alcool. A făcut un salt şi a căzut în gol de la 4 metri înălțime.

După ce s-a terminat programul de filmări, un băiat, un figurant, s-a îmbătat, a băut 3-4 beri, s-a plimbat pe balustradă şi a căzut în gol„, spune paznicul. Tânărul rănit a fost preluat la spital chiar de mama sa, care lucrează acolo ca asistentă. El a suferit mai multe răni la cap, braţe şi picioare.

Citeşte şi Thriller hollywoodian filmat în România. Un actor uriaş se află la Constanţa VIDEO

Este al doilea incident petrecut pe platourile de filmare ale peliculei americane, care s-a turnat timp de mai bine de o săptămână şi la Constanţa. Vinerea trecută, un alt tânăr a ajuns la spital cu un deget smuls şi piciorul luxat după ce s-a accidentat în timp ce lucra la amenajarea decorurilor. Filmul american îi are în rolurile principale pe actorii Willem Dafoe şi Noomi Rapace.