Adelina Pestriţu, după ce a fost înlocuită cu Andreea Mantea: „Eu sunt cel mai important contract al meu”

De o săptămână, de când s-a rupt de Kanal D şi de programul pe care i-l impunea emisiunea pe care o prezenta alături de Mădălin Ionescu, Adelina trăieşte într-un răsfăţ total şi doarme dusă câte zece ore pe noapte că, deh, are de recuperat.

09 ian. 2016, 13:01
Adelina Pestriţu, după ce a fost înlocuită cu Andreea Mantea: „Eu sunt cel mai important contract al meu”

Două ore la sală, două la tratamente corporale, altele la salonul de frumuseţe, câteva întâlniri relaxate, două, trei postări, care presupun şi documentare, pe siteul şi videoblogul ei şi cel puţin zece ore de sport, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Cât câştigă Andreea Mantea la Kanal D, după ce i-a luat locul Adelinei Pestriţu

Cam aşa arată o zi din viaţa Adelinei Pestriţu de când nu mai este încorsetată de programul pe care îl avea în televiziune. Şi-i prieşte de minune. Practic, asta şi-a dorit când a ales să se retragă din echipa postului turcesc.

„Fac sport, criogenare, radiofrecvenţă, oxigenare a tenului, merg la cosmetică, mă ocup mai mult şi mai îndeaproape de mine. Şi foarte important, mă odihnesc. Practic, eu sunt cel mai important contract al meu„, susţine Adelina.

Şi, da, este, căci, în prezent, din imagine face bani şi nu se plânge. Nici menajul nu-i încurcă planurile că are femei angajate să se ocupe de casă şi masă.

„Gătesc şi eu, dar rar, din plăcere, când am timp şi poftă”, explică ea. Aşadar, alegerea ei de a-şi recăpăta libertatea a venit la pachet doar cu avantaje, cel puţin momentan.