Andreea Mantea are probleme mari. A ajuns din nou în faţa instanţei

Andreea Mantea s-a prezentat din nou, miercuri, în faţa magistraţilor, într-un nou termen al procesului în care este acuzată că a prejudiciat o societate comercială cu suma de aproximativ 4.500 de euro.

26 mart. 2014, 15:09
Andreea Mantea are probleme mari. A ajuns din nou în faţa instanţei

Andreea Matea a venit la Tribunal însoţită de avocatul ei, scrie libertatea.ro. Procesul este însă departe de a se fi încheiat, avocatul Andreei obţinând doar un alt termen de judecată.

Andreea Mantea s-a trezit citată într-un proces după ce a încetat să mai plătească pentru chiria unui transformator electric, ce a funcţionat în Judeţul Vâlcea.

Citeşte şi Fostul iubit al Andreei Mantea se iubeşte cu o altă brunetă focoasă din showbiz FOTO

Povestea transformatorului care-i dă acum bătăi de cap Andreei Mantea a început în martie 2011, când vedeta a închiriat aparatul de la o firmă de distribuţie a curentului electric şi l-a montat la un punct de lucru din comuna Sihlea, sat Voetin, judeţul Vrancea.

Citeşte şi Burlăciţa Andreea Mantea s-a dezbrăcat pentru cei care vor să o cucerească FOTO

Câteva luni, Andreea a fost conştiincioasă şi a plătit la timp chiria transformatorului, în valoare de aproape 330 de lei lunar. La un moment dat, lucrurile s-au complicat, aşa că din iunie 2011 şi până în prezent, ea n-a mai achitat nici un leu către firma de la care închiriase aparatul.

Citeşte şi Andreea Mantea, DATĂ ÎN JUDECATĂ pentru facturi neplătite